Panasonic 10 İnç Dayanıklı Windows Tabletinin Atex Sertifikalı Versiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Panasonic 10 İnç Dayanıklı Windows Tabletinin Atex Sertifikalı Versiyonu

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Panasonic, Toughpad FZ-G1 dayanıklı tabletin ATEX sertifikalı versiyonunu Moskova’da düzenlenen, petrol ve doğalgaz sektörlerine yönelik çözümlerin sergilendiği Neftegaz 2014 etkinliğinde duyurdu.

Panasonic sektörün önde gelen çözümü olan Tougpad FZ-G1 dayanıklı tabletin ATEX sertifikalı versiyonunu duyurdu. 10,1 inç Windows 8 pro işletim sistemli tablet (1. Nesil temel alınarak) potansiyel patlama tehlikesini içerisinde barındıran petrol ve doğalgaz sektörü gibi alanlarda kullanım için özel olarak tasarlanmış bulunuyor. Cihaz Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen, petrol ve doğalgaz sektörlerine yönelik çözümlerin sergilendiği Neftegaz 2014 etkinliğinde tanıtıldı.

Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX, potansiyel patlama tehlikesi içeren gazların bulunduğu ortamlarda* Zone 2 Çalışma Alanı kullanımı için sertifikalandırılmış bir ürün olarak öne çıkıyor.

Panasonic sertifikasyonu temin etmek için tabletin ATEX versiyonuna özel bir pil tasarımı geliştirdi ve cihaz için amacına uygun, deri bir kılıf tasarladı.

Panasonic Bilgisayar Ürün ve Çözümleri Avrupa Bölgesi Pazarlama Müdürü Jan Kaempfer şu açıklamayı yapıyor: “Petrol ve doğalgaz başta olmak üzere, potansiyel gaz patlamalarına karşı hassas olan sektörler ilk kez mobil çalışanların kullanımı için ATEX sertifikalı ve dayanıklı bir Windows tablete erişebilecekler. Son derece önemli olan bu adım söz konusu sektörlerin Panasonic Toughpad’in halihazırda tüm dünyada, farklı sektörlerdeki mobil çalışanlara sunduğu avantajları yaşamalarını sağlayacaktır.”

Toughpad FZ-G1, Panasonic’in zamanlarının çoğunu sahada geçiren mobil çalışanlar için tasarladığı ilk dayanıklı Windows 8 Pro tablet olma özelliğini taşıyor. Tamamen dayanıklı olan cihaz sahada çalışan tablet kullanıcılarına görüntü kalitesinin yeni seviyesini sunan, 800cd/m² parlaklık değeri sağlayan, en yeni IPS? Panel teknolojisini kullanıyor.

Tamamen dayanıklı Toughpad FZ-G1 MIL-STD-810G’in yanında toz ve suya karşı direnci ifade eden IP65 koruma sertifikalarına da sahip.

Toughpad FZ-G1, ortam ışığı sensörü gibi dahili pil tasarrufu teknolojileri sayesinde ATEX bölgelerinde 8 saat kadar çalışabiliyor.

FZ-G1’in standart özelliklerinin arasında yüksek kaliteli ön panel web kamerası ve opsiyonel 3MP arka panel kamerası yer alıyor. Opsiyonel 3MP arka panel kamerası ışık koşullarından bağımsız olarak daha net belge, değer ya da saha fotoğrafları çekilebilmesini sağlayan çift flaş becerisine sahip.

Cihazın ön panelindeki Windows ve kişiselleştirilebilen uygulama tuşları, çalışanların önemli uygulama ve araçlara yalnızca tek tuşa basarak geçiş yapabilmelerine olanak tanıyor.

Toughpad FZ-G1 ATEX Avrupa’da haziran ayından itibaren satışta olacak. Cihazın tahmini satış fiyatı ise 2.589 avro.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT