Pandora ile Bahara Işıltılı Bir Başlangıç Yapın

Pandora ile Bahara Işıltılı Bir Başlangıç Yapın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pandora ile Bahara Işıltılı Bir Başlangıç Yapın

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Pandora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Dünyaca ünlü mücevher markası PANDORA, ışıltılı ve renkli “2017 İlkbahar Koleksiyonu” ile baharı coşkuyla kucaklıyor.

“PANDORA Kalpleri”, “Işıltılı Damlacıklar”, “Göz Alıcı Papatyalar” ve “PANDORA Rose” olmak üzere dört ayrı temada hazırlanan PANDORA 2017 İlkbahar Koleksiyonu bu bahar mücevher kutunuzda devrim yapmaya hazırlanıyor.

Renklerin Zarafet ile Dansı: “PANDORA Kalpleri”
PANDORA’nın yeni serisi PANDORA Kalpleri, geçmişin mirasını geleceğin duygularıyla buluşturuyor. İster tek başına, ister yanyana takılabilen açık mavi, mavi, mor, nane yeşili, kiraz rengi, açık pembe ve beyaz olmak üzere yedi farklı renk seçeneğindeki bilezik ve yüzükler baharda tarzınızı tamamlıyor.Yan yüzeyleri narin kalplerle süslü bilezik ve yüzükler, zirkon taşlarla ışıldıyor. Bileziklerde her biri tek tek el işçiliğiyle yerleştirilen 50 adet renksiz zirkon taş yer alırken, yüzüklerde ise dört renkli zirkon alternatifi bulunuyor.

Muhteşem Renkler: “PANDORA Işıltılı Damlacıklar”
PANDORA’nın 2017 İlkbahar sezonu için hazırladığı Işıltılı Damlacıklar, cesur renk paleti ve detaylara gösterdiği özen ile dikkat çekiyor. Kişisel tarzınıza göre farklı şekillerde kombin edilebilen geleneksel el işçiliğiyle üretilen Işıltılı Damlacık charm’lar zarif çiçek desenler, saf gümüş çerçeve ile birleşen gül kesim renkli taşlar, renkli kristaller ve kübik zirkon taşlarla bahara renk katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT