Pantene Köpük Krem’le Saç Kreminde Köpük Devri Başlıyor!

Pantene Köpük Krem’le Saç Kreminde Köpük Devri Başlıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pantene Köpük Krem’le Saç Kreminde Köpük Devri Başlıyor!

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Pantene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin dünya lideri saç bakım markası Pantene, ince telli ve yağlanmaya eğilimli saçlara özel olarak geliştirdiği yeni Pantene Köpük Krem’le saç kreminde devrim yaratıyor. Şampuandan sonra duşta kullanılan, köpük yapısı sayesinde anında emilerek hiçbir kalıntı bırakmayan Köpük Krem, saçı ağırlaştırmadan saça ihtiyacı olan tüm bakımı sağlıyor ve böylece saç kremi kullanma korkusu tarihe karışıyor!

Köpük formuyla saç kremlerinde devrim yaratan Pantene Köpük Krem, saç kremi kullandığında saçlarının ağırlaştığını düşünenlere, saç kremine alternatif olan ve yine duşta kullanılan hafif bir çözüm sunuyor. Köpük Yapısı sayesinde saça derinlemesine nüfuz ederek kökten uca bakım yapan Pantene Köpük Krem, istenmeyen kalıntılar bırakmıyor, saçın ağırlaşarak yağlanmış gibi görünmesine engel oluyor.

İnce telli saçlar, kalın telli saçlardan yapısal olarak farklı olduğundan özel bir bakım ister. İnce telli saçlarda her bir saç telinin güçlü olmasını sağlayan Keratin proteini %50 daha az miktarda bulunur. Bunun sonucunda saçlar daha çabuk düzleşir ve yağlanır. Kalın telli saçlardan daha düz olan ince telli saçların buklelerini koruması da daha zordur. Ayrıca daha güçsüz ve yıpranmaya daha açık olan ince telli saçların kopması ve kırılması da daha olasıdır. Bu sebeple ince telli saçlar çok daha fazla saç kremi kullanmaya ihtiyaç duyar.

Tüm bu etkenlere rağmen ince telli saçları olan kadınlar genellikle saç kremlerinin saçlarını yağlandıracağını düşünerek kullanmaktan kaçınır ve saçı ihtiyacı olan bakımdan mahrum bırakır. Saç kremi kullanmayı tamamen bırakmak da yıpranmaya, matlığa ve kırılmaya sebep olur, saçların kolayca taranmasına ve sağlıklı bir yapıya kavuşmasına engel olur.

Pantene, 70 yıllık tecrübesi ile geliştirdiği yepyeni inovasyonu Pantene Köpük Krem ile saç kreminde bir devrim yaratarak bu sorunu kökünden çözüyor! Yeni Pantene Köpük Krem, her yıkamada saçı ağırlaştırmadan besleyerek ihtiyacı olan bakımı sağlıyor, ince telli ve yağlanmaya eğilimli saçları güçlü ve sağlıklı görünen Pantene Saçı’na dönüştürüyor.

Pantene Saç Araştırma Enstitüsü’nden Dr. Jeni Thomas, “Pantene Köpük Krem, ince telli, yağlı, yıpranmış saçları sağlıklı görünen ve serbestçe dalgalanan saçlara dönüştürerek kadınların saç kremi korkusunu yenmesini sağlıyor. Köpük kremin hafif yapısı sayesinde kadınlar saçlarına hiç ağırlaşma olmadan bakım yapıp, yıpranmalara karşı koruyabiliyorlar.

Köpük yapısı ile saça daha kolay ve eşit şekilde dağılan Pantene Köpük Krem, duş sırasında şampuanlamanın ardından ıslak saça uygulanıyor. Durulandıktan sonra ağırlık ve yağlanma hissi bırakmadan saça %100 bakım sağlıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT