Paşabahçe’den Yepyeni Bir Seri: Çeyiz Line

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe’den Yepyeni Bir Seri: Çeyiz Line

Tarihler: 23 Ekim 2012 Salı ~ 23 Aralık 2012 Pazar

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2012 ~ Ara 23, 2012

Şişecam’ın Cam Ev Eşya Grubu şirketlerinden Paşabahçe, yüzlerce yıllık çeyiz geleneğine modern bir yorum katıyor. Paşabahçe, binlerce parçadan oluşan geniş ürün gamına, yeni evlenenler ve evliliğini tazelemek isteyenler için ‘Çeyiz Line’ı ekliyor. Her biri özenle tasarlanan ürünlerden oluşan ‘Çeyiz Line’, hünerli ellerin cam, kristal ve porselendeki ustalığını yansıtıyor.

Türkiye’de ihtisas mağazacılık zincirinin öncülüğünü yapan Paşabahçe Mağazaları, ‘Çeyiz Line’ ile çeyiz geleneğine modern bir hava katıyor. Binlerce parçadan oluşan geniş ürün gamına sahip Paşabahçe Mağazaları, her biri özenle tasarlanan ürünlerden oluşan ‘Çeyiz Line’ı yeni evlenenler ve evliliğini tazelemek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Zarif bir sofranın tüm parçaları...
Hünerli ellerin cam, kristal ve porselendeki ustalığını yansıtan Çeyiz Line, şık bir sofranın ve zarif sunumların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 41 adet ürün sunuyor. Viski, rakı, meşrubat ve şarap bardakları; servis, yemek tabakları ve kâseleri; çay ve kahve takımları, sürahi ve karaftan oluşan çok çeşitli ürün grubuyla çeyiz geleneğini yeniden yorumluyor.

Cam ve kristal bardaklar, sürahi ve karaf, altın çizgileri ve incecik el işlemeleriyle parlıyor. Porselenin şıklığını taşıyan tabak, kâse ve fincan grupları ise, seçkin tasarımlarını altın dokunuşlarla canlandırıyor.

Yepyeni heyecanların değeri katlanıyor

En beğenilen ve en özel parçalardan oluşan çeyiz; yeniliği, nostaljiyi, mutluluğu ve umutları barındıran bir gelenektir. Gelinliğin beyazlığı kadar saf duygularla hazırlanır ve yepyeni heyecanlarla değeri katlanır.

Paşabahçe Mağazaları’nın yeni serisi Çeyiz Line; büyüklerden kalan el işlemelerinin özgünlüğünü ve en kıymetli parçaların zarafetini taşıyan parçalardan oluşuyor. İnce detayları ve özel işçiliğiyle çeyizlere değer katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT