Philips Linea Ev Telefonu ile Saf ve Kesintisiz İletişim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Linea Ev Telefonu ile Saf ve Kesintisiz İletişim

Tarihler: 13 Ekim 2014 Pazartesi ~ 13 Aralık 2014 Cumartesi

Firma: philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2014 ~ Ara 13, 2014

Philips Linea özel tasarım kablosuz ev telefonu; HQ ses kalitesi, kolay kullanım özellikleri ve şık görünümü ile ev telefonunu farklı bir boyuta taşıyor.

Beyaz rengiyle Linea'nın cesur tarzı, yalınlığından geliyor. Telefon, yüksek kontrastlı siyah üzerine beyaz 1,6", 2 satırlık ekran, hassas bir şekilde geliştirilmiş akustik sistem ve de kolay ve güvenli yerleştirme mekanizmasına sahip. Yerleştirme deneyimi, ahize ve baz istasyonu arasına getirilen manyetik güç ile daha da fazla. Pürüzsüz çizgileri ile uyum içindeki yüksek kontrastlı ters LCD ekran, kolay okunabilmeyi sağlarken tuşlar, ahize gövdesine tam düz yerleştirilmiş beyaz arkadan aydınlatmaya sahip.

16 saatlik konuşma süresi, 50 telefon rehberi girişi ve arayan kimliği gösterme becerisi ile Linea, ev kullanımı için gerekli tüm özelliklere sahip. Telefon Eko+ moduna getirildiğinde baz istasyonu sıfır emisyona ulaşıyor. İkonik tasarım ve tam donanım seti ile birlikte Philips Linea, sizi sevdiklerinize yakınlaştırmak için için en net çizgiyi oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT