Platform şıklığı FLO’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Platform şıklığı FLO’da

Tarihler: 23 Ocak 2013 Çarşamba ~ 23 Mart 2013 Cumartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2013 ~ Mar 23, 2013

Yerden yüksekte olmanın en keyifli halini yaşamak isteyen kadınlar için tasarlanan platform modeller artık tüm sezonların ritüeli haline geldi. FLO’nun platform bot ve çizmeleri ise farklı gustolarıyla dikkat çekiyor. Sezonun diğer trendleri arasındaki kürk birlikteliği ve zımba detayları da FLO’nun platform modellerine farklı bir hava katıyor.

Boyunuzu olduğundan daha uzun gösteren FLO’nun platform modelleri ile ince ve zarif bir stile sahip olacak, yaşattığı şıklığı hissederek mutlu olacaksınız. Uzun elbise ve eteklerle ya da dökümlü bol pantolonlarla tamamlayabileceğiniz FLO’nun gizli platform botları, soğuk havalarda şıklığı yakalamak isteyenler için...

Ayağı oldukça şık gösteren ve konforlu bir yürüyüş sunan FLO’nun 39.99 TL’den başlayan platform topuk modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT