Polaris İle Okulda Adımlar Rengarenk ve Rahat

Polaris İle Okulda Adımlar Rengarenk ve Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polaris İle Okulda Adımlar Rengarenk ve Rahat

Tarihler: 31 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2016 Çarşamba

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2016 ~ Ağu 31, 2016

Çocukları en rahat ayakkabılarla buluşturan Polaris yeni okul sezonunda da okul kıyafetlerinin tamamlayıcısı oluyor

Çocukların hayal dünyalarına hitap eden yüzlerce modeli kalite ve cazip fiyat avantajıyla sunan Polaris okula dönüşe özel modelleriyle çocukları rahat ve eğlenceli adımlarla buluşturuyor. Babetler, sneakerlar, loaferlar ve daha birçok model siyah, kahverengi, lacivert, bordo gibi renk seçenekleriyle okul sezonuna şık bir stil katıyor.

Çocukları en rahat ayakkabılarla buluşturan Polaris’in spor ayakkabıları yeni okul sezonunun favorilerinden olacak. Rahat tabanları ile dikkat çeken Polaris’in spor ayakkabıları, hem kız hem de erkek çocukları için pek çok renk ve model alternatifiyle sunuluyor.

Okulda rahatlıkla kullanılabilecek siyah rengin ön planda olduğu babetlerle kız çocukları okulun en şık öğrencileri olmaya aday. Erkek çocukları ise siyah, gri ve lacivert tonlardaki ayakkabılarla rahatlığın keyfini doyasıya çıkarmaya hazırlanıyor. Oxford modellerdeki renkli taban ve bağcık detayları şık bir görüntü yaratırken, sneakerlardaki şerit ve fermuarlar rahat modellere farklı bir hava katıyor.

Polaris’in okula dönüş sezonuna özel modellerini daha yakından görebilmek için FLO ve Polaris mağazalarını; www.flo.com.tr/polaris ve www.polaris.gen.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT