Puma’nın Efsane Sneaker Modeli: Suede

Puma’nın Efsane Sneaker Modeli: Suede

Alışveriş Alışveriş Rehberi Puma’nın Efsane Sneaker Modeli: Suede

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

PUMA’nın, 1968’deki ilk çıkışından bu yana bir ikon haline gelen Suede modeli sade tasarımı ve yenilenen renkleri ile dikkat çekiyor. Zaman geçtikçe değişime ayak uyduran Suede bugünlerde rahat chino pantolonların veya kısa bilek jeanlerin altında sıklıkla tercih ediliyor.

Suede’in zaman tanımayan tasarımı, sneaker tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Suede, ayağı çok iyi kavrayan kauçuk tabanın rahatlığı ve yumuşacık materyali ile renklerinin tarzı için sıklıkla tercih ediliyor.

PUMA, bu sezon spot ışıklarını müzik ve eğlence dünyasına damgasını vuran genç trend yaratıcılarına çeviriyor. Bu isimler arasında stil ikonu ve sosyal medya fenomeni Kylie Jenner, snap kraliçesi ve “ortam direktörü” YesJulz, hiphop dünyasının en akılda kalıcı ikilisi Rae Sremmurd ve rap sanatçısı Young Thug yer alıyor.7/24 Snapchat’te olan bu isimlerin sneaker tercihleri arasında Suede her zaman önde geliyor. Kendilerine özgü tarzlarıyla, sneaker kültürünü ilginç ve canlı tutuyorlar.

 

PUMA, geçmiş günlere de selam göndermek için efsanevi sokak fotoğrafçısı Jamel Shabazz’ı, bu genç trend yaratıcılarıyla bir araya getiriyor. 80’lerde New York sokak ve hiphop kültürünü fotoğraflayan ve Suede’in popüler olmasında büyük katkısı olan Shabazz, bu kez de tüm ekibi Brooklyn’in Bed-stuy bölgesinde fotoğrafladı. Bu çok özel fotoğraflar dünyanın her yerindeki PUMA mağazalarında ve sosyal medya hesaplarında kullanılacak.

 

Genç trend yaratıcılarının Suede’i tercih etmesi ikonik sneaker modeline yeniden enerji katıyor. Suede önümüzüdeki yıllarda da yeni trendleri ve jenerasyonları etkisi alacak gibi gözüküyor.

PUMA Suede 269 TL satış fiyatı ile tüm PUMA mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT