Ramsey'de Yeni Yıl Şıklığı

Ramsey'de Yeni Yıl Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramsey'de Yeni Yıl Şıklığı

Tarihler: 06 Aralık 2017 Çarşamba ~ 06 Şubat 2018 Salı

Firma: Ramsey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2017 ~ Şub 6, 2018

Ramsey yeni yıla yenilerek girmek ya da sevdiklerine hediye almak isteyenler için şık ve kaliteli seçenekler sunuyor.

Ramsey, erkeklerin şıklığını gündüzden geceye taşıyabilecekleri kadar şık ve iddialı tasarımlarla yeni yılı karşılamalarını sağlayacak. Kumaş, tasarım ve fit kalıplarıyla erkeklere çok özel bir moda deneyimi yaşatacak olan Ramsey gömlek koleksiyonu şık bir hediye arayışında olanlar için ideal bir seçenek sunarken fit kesim ceketler, t-shirt, triko ve spor pantolonlarla tamamlanan kombinler de yeni yıl davetlerinde trendy bir görünüm yaratacak.

Takım elbise tutkunları için siyah balıkçı yaka trikolarla oluşturulan görünümler yeni yıla iddialı bir giriş yapmak isteyenlerin gözdesi olacak. Ramsey’in iç mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilen özel tasarım deri ceketlerinin yanı sıra yün ve kaşmir uzun paltoları ile özel tasarım montları da deneyimlemeye değer seçenekler arasında yer alıyor.

Bu sezon aksesuar koleksiyonunun yenilikçi üyesi rollor bag ise özellikle havalı bir hediye arayışında olanlar için ideal bir seçim.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT