Reebok’tan Classic Leather Koleksiyonu!

Reebok’tan Classic Leather Koleksiyonu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reebok’tan Classic Leather Koleksiyonu!

Tarihler: 20 Şubat 2024 Salı ~ 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2024 ~ May 20, 2024

Geçmişten günümüze klasikleşmiş tarzıyla öne çıkan Reebok, ikonik silüeti ve her dönemin modasına ayak uyduran Classic Leather Koleksiyonu’yla 40. yılını kutluyor! Zamansız modelleri trend dokunuşlarla birleştiren Reebok, birbirinden tarz birçok model alternatifi ile her stile dinamik bir dokunuş yapıyor.

İkonik modelleri ve cool ve enerjik tasarımları ile her dönem trendlere yön veren Reebok, Club C My Name Is koleksiyonuyla sneaker tutkunlarının radarına takılacak modeller sunuyor.

Siyah, beyaz, kırmızı, ve bej rengiyle öne çıkan sneakerları renkli şerit ve taban detayları süslüyor. EVA yastıklama özelliği gün boyu rahatlık sunarken, üst kısmında kullanılan deri detayı mevsim geçişleri için harika bir alternatif oluyor. Ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde, günlük hayatta ve hayatın birçok alanında dış tabanı sayesinde tüm zeminlerde konforlu adımlar sunan modeller Reebok’ta sizleri bekliyor!

Reebok’ın Classic Leather Koleksiyonu’nu incelemek isterseniz Reebok mağazalarına uğrayabilir ya da www.reebok.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT