Romantik Dokunuşlar

Tarihler: 20 Eylül 2012 Perşembe ~ 20 Kasım 2012 Salı

Firma: Journey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2012 ~ Kas 20, 2012

Journey 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, kadınsı detaylar romantik ve sofistik esintilerle harmanlanmış…

Journey 2012 Sonbahar- Kış koleksiyonu oldukça renkli ve kadınsı detaylar ile hareketlendirilmiş. Koleksiyonda, yalınlık ve zarafet, lüks ve kalitenin birleşimiyle bütünlük kazanmış.

Kullanım kolaylığı sağlayan kumaşlarla hazırlanan ve rahatlığın ön planda tutulduğu koleksiyonda tüm parçalar ufak detaylar ile hareketlenerek duygusal bir tarza bürünmüş…

Klasikleşen takımları artık birbirleriyle rahatlıkla match edilebilecek! Bu sezon takım denildiğinde aklımıza gelen aynı kumaştan yapılmış kıyafetler yerine, parçaları tek tek kullanarak çok farklı çizgiler oluşturulabilecek özel bir koleksiyon Journey takipçilerini bekliyor…

Hepsi birbirinden farklı pile, büzgü, toka, biye ve kemer gibi kadınsı detaylar ile hareketlendirilen ceketleri, takım haline dönüştürmek sizin zevkinize kalmış! Bir moda oyunu oynarcasına zevk ile harmanlayabileceğiniz pantolonlar, etekler ve elbiseler Journey kış koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Sezonun gözde parçaları arasında yer alan dar paçalı modellerin yanı sıra rahat kesimli, bol paçalı modellerde kullanılan pile, fermuar, zımba, büzgü ve şık kemer detaylı pantolonlar tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacak.

Etekler ise artık minimalist bir yaklaşım ile daha düz hatlı ve dolabınızdaki her gömlekle giyilebilecek kadar sade! Kalem etekler, hafif çan kesim, uzun, diz altı ve hacimli ufak ayrıntıları ile oynanmış modeller size yalın ve zarif bir hava katacak.

Koleksiyonun triko, body, bluz ve gömlek yelpazesi de oldukça geniş ve renkli. Sıkmayan ve kullanım kolaylığı sağlayan birbirinden farklı kumaşların yanında hat katan modeller, yarasa kesimli, abartıya kaçmadan kullanılan fiyonk, dantel, aplike, fermuar ve nakış detayları ile göz kamaştırıyor.

Elbiseler günlük kullanımdan ufak aksesuarlar ile geceye de taşıyabileceğiniz şıklıkta…

Journey kaban koleksiyonu ise her sezon olduğu gibi bu sezonu da iddialı karşılıyor… Çarpıcı renkleri ve detayları ile kış aylarında sizi hem soğuktan koruyacak hem de şıklığınızla ilgi odağı olmanızı sağlayacak. Pileli, büzgülü, kurdelalı, fiyonklu kemer ve gold düğme detaylı modeller arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Journey koleksiyonuna hakim olan renkler, kışın kasvetli havasını yok edecek kadar renkli… Klasik ve elegant kadının sembolü şarap tonları, sezonun en baskın renklerinden biri. Ayrıca koleksiyonun ana renklerini hardal, saks mavisi, yeşil, kırmızı ve bordo oluştururken, ara renklerde ekru, pudra, gold tonları öne çıkıyor.

Journey Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na mağazalarından ve online satış sitesi www.journey.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT