Ronnefeldt ile Yaza Hazırlanın

Ronnefeldt ile Yaza Hazırlanın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ronnefeldt ile Yaza Hazırlanın

Tarihler: 24 Nisan 2017 Pazartesi ~ 24 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Ronnefeldt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2017 ~ Haz 24, 2017

Ürün yelpazesinde benzersiz lezzetler sunan Ronnefeldt, sağlıklı olmasının ötesinde bu yaz fit kalmanıza da yardımcı olacak. Geniş ürün gamında yer alan yeşil çaylardan Morgentau ve Green Dragon ile çayların kraliçesi beyaz çaylardan Chinese Spring ve Silver Yunnan sezon favorilerinden.

Morgentau
Yiyecek dünyasının Oskar’ı olarak adlandırılan ‘Great Taste’ ödüllü benzersiz lezzet Morgentau ,birçok ünlünün de favorisi. Sencha ve egzotik meyve çiçeklerinin (mango, limon ve gül yaprakları) karışımından yaratılan müthiş kreasyon, yeşil çaya bakışınızı yeniden yorumluyor.

Green Dragon
Yeşil çayın hafifliğinin tazelikle birleşimi, çay severler için nadir bir tat sunuyor. İlkbaharda toplanan üst tomurcuklardan elde edilmiş Çin çayı Green Dragon, aromatik ve kavruk bir tada sahip.

Chinese Spring
Yüksek kalite Pai Mu Tan beyaz çayının çarkıfelek meyvesi (passion fruit) ile harmanlanmasından oluşan, içerisinde ebegümeci çiçeği ile aynısafa çiçeği bulunduran yumuşak aromalı bu lezzet, tüm duyulara sesleniyor.

Silver Yunnan
Beyaz çayların en ünlülerinden Silver Yunnan, gümüşi bir parlaklıktaki geniş ilk sürgünlerin toplanmasıyla elde edilen iğne görünümlü özel bir Çin çayı. Tam gövdeli bu tat; yumuşak, çiçeksi, ve meyveli bir damak yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT