Rowenta’dan Evde Yoğunlaştırılmış Işık Sistemli IPL Epilasyon Devrimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta’dan Evde Yoğunlaştırılmış Işık Sistemli IPL Epilasyon Devrimi

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Rowenta Derma Perfect, Tüylerde 3 Ayda % 83‘e Varan Azalma Sağlıyor

Epilasyonda uzun süreli sonuçlar elde etmek ve böylece kendini daha özgür hissetmek isteyen kadınlar için tüyleri yok etmede en etkin çözüm Rowenta’dan geldi. Yeni Rowenta Derma Perfect, benzersiz teknolojisiyle epilasyonda devrim yaratacak bir ürün sunuyor. Evde kolay, güvenli ve etkin epilasyonu mümkün kılan Rowenta Derma Perfect, tüylerde 3 ayda yüzde 83’e* varan azalma sağlıyor.

Kadınların en çok dert ettiği konulardan biri olan epilasyon, Rowenta Derma Perfect ile artık son derece pratik ve etkili. Rowenta Derma Perfect, tüy köklerinin ısınarak tahrip ve daha sonra yok olmalarına neden olan yoğunlaştırılmış ışık sistemli (IPL) epilasyonu evinizin rahatlığında uygulayabilmenizi sağlıyor. Benzersiz teknolojisi sayesinde tüylere kusursuz ışık akışı yollayarak maksimum etki sağlıyor. Dermatolojik olarak test edilen ve onaylanan Rowenta Derma Perfect, tüylerde yalnızca 1 ay sonunda yüzde 67 oranında, 3 ayda ise yüzde 83’e varan azalmaya neden oluyor. Cilt üzerinde geniş uygulama alanı sayesinde hızlı bir epilasyon sunan ürün ile kol altı ve bikini bölgesi 5 dakikada, bacak bölgesi ise yalnızca 20-30 dakika arasında tamamlanıyor.

Çok uzun süre pürüzsüz bir cilt
Yoğunlaştırılmış ışık sistemli epilasyon, 15 yıldan uzun bir süredir dermatologlar tarafından güvenle kullanılan bir epilasyon yöntemi. Yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi uzmanları tarafından geliştirilmiş olan Rowenta Derma Perfect, klinikte ulaşılan sonuçlara ev ortamında da ulaşabilmenizi sağlıyor. Epilasyona düzenli devam edildiğinde, uzun süre kalıcı sonuçlar sayesinde, pürüzsüz bir cilde kavuşmak mümkün oluyor.

Cilde ve göze zarar vermeyen akıllı teknoloji
6 farklı cilt tipinden 5’i için uygun olan Rowenta Derma Perfect, akıllı cilt rengi sensörü sayesinde her kullanımda cilt renginizi analiz ederek, cilt renginizin ürünü kullanıma uygun olmaması durumunda atış yapmıyor. Uluslarararası Göz Güvenliği Standartları’na uygun olan Rowenta Derma Perfect, yüksek performanslı UV filtresi ile gözlerinizi koruyor. Cilt teması sensörü sayesinde de cildinizle %100 temas halinde değilse kesinlikle atış yapmıyor.

*Bağımsız bir laboratuvarda 33 kadın üzerinde yapılan testlere göre (Kasm 20120-Nisan 2011)

Ürün Fiyat : 1099 TL

www.dermaperfect.rowenta.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT