Sade ve Mükemmel Sunumlar İçin: Yeni PATCH Koleksiyonumuz

Sade ve Mükemmel Sunumlar İçin: Yeni PATCH Koleksiyonumuz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sade ve Mükemmel Sunumlar İçin: Yeni PATCH Koleksiyonumuz

Tarihler: 03 Ocak 2024 Çarşamba ~ 03 Nisan 2024 Çarşamba

Firma: Bonna

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2024 ~ Nis 3, 2024

Bonna'nın yeme içme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan fine dining koleksiyonu PATCH. Ekose desenin zariflikle birleştiği noktada ortaya çıkıyor. Beyazın saflığını porselenle birleştiren Bonna’nın yeni PATCH Koleksiyonu, sade ve kusursuz çizgilerle şekillenen zarif formuyla görselliği ön plana çıkarıyor ve muazzam bir sunum serüveni yaşatıyor.

Bonna’nın imza koleksiyonu NEAT, şimdi ekose formu ile sofra deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Yüzlerce yıldır tüm kültürlerde kendine yer bulmuş ekose deseni ile yepyeni bir görünme bürünen yeni PATCH Koleksiyonu sadelik ve mükemmelliği bir arada sunuyor.

Sakin ama bir o kadar da şık bir eşlikçi olan PATCH, yemeğin renklerini, dokularını ve şekillerini ön plana çıkaran 11 parçadan oluşuyor. Kusursuz çizgileri ile beyazın saflığını porselenle birleştiren koleksiyon, lezzet kadar sunuma da önem veren yaratıcı şefler için muazzam bir deneyim vadediyor. Sadelik ve mükemmellik, Patch'in yüksek ışığı yansıtan fildişi gövdesinde parlarken; porselenin ışıltısı, akıllarda unutulmaz bir imza bırakıyor.

Bonna’nın yenilikçi ve cesur tasarım ekibinin yaratıcı yorumlarıyla ortaya çıkan PATCH, tasarımın etkisini başarıyla kullanan şeflerin sunumlarında görselliği ön plana çıkarmak için bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT