Samsung Kablosuz Taşınabilir Hoparlör

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung Kablosuz Taşınabilir Hoparlör

Tarihler: 17 Eylül 2013 Salı ~ 17 Kasım 2013 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2013 ~ Kas 17, 2013

Dünyanın lider teknoloji üreticilerinden Samsung Electronics, müzik deneyiminizi zenginleştirmek amacıyla geliştirdiği Kablosuz Taşınabilir Hoparlör tasarımı ile müzik deneyiminizi zenginleştirmeyi amaçlıyor. Günlük hayatımızın doğal bir parçası olan müziği yaşama biçimimizi değiştirecek olan Samsung Kablosuz Taşınabilir Hoparlör; kulaklıkları unutturup, hoparlörlerinizi bağlamak için duvarlarda priz aramanızı sona erdiriyor. Bluetooth teknolojisine sahip Samsung Kablosuz Taşınabilir Hoparlör, hareket halinde müzik dinlemeyi kolaylaştırıyor. 11 saatlik ömre sahip şarj edilebilir pile sahip Samsung Kablosuz Taşınabilir Hoparlör istediğiniz zaman istediğiniz yerde müzik dinlemenize olanak sağlıyor.

Ayrıca Yakın Alan İletişimi (NFC) teknolojisi ile Samsung Kablosuz Taşınabilir Hoparlör, bu teknolojiye uygun cihazlarınız arasında müzik paylaşımının en kolay yolunu oluşturuyor. Ürüne, elinizdeki NFC donanımlı cihazla dokunduğunuz anda NFC ürünün otomatik olarak açılmasını ve müzik dosyaları gibi içeriklerin birkaç saniye içinde çalmaya başlamasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT