SEK’ten Sofralara Üç Yeni Peynir Lezzeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi SEK’ten Sofralara Üç Yeni Peynir Lezzeti

Tarihler: 13 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 13 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: SEK

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2012 ~ Eki 13, 2012

Koç Grubu şirketlerinden Tat Konserve Sanayii A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren SEK, beyaz peynir kategorisine birbirinden lezzetli üç yeni peynir çeşidi ekledi. Yeni SEK Klasik Beyaz Peynir çeşitleri ve ambalajları yenilenen SEK Kaşar Peyniri, Dil Peyniri, Labne Peyniri, Krem Peynir ve Eritme Beyaz Peynir çeşitleri, sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Yeni lezzetlerini sofralara taşımaya devam eden SEK, raflarda yerini alan klasik beyaz inek peyniri, koyun ve keçi peyniri ile lezzeti ve sağlığı birlikte arayanların bir numaralı tercihi olacak. Lezzetini Kuzey Ege’den alan, Çanakkale-Ezine Bölgesi’nde üretilen SEK Klasik Beyaz Peynirler, günün her saatinde başka besinlerle birlikte rahatlıkla tüketebileceğiniz hafiflikte ve lezzette.

Kahvaltının lezzeti beyaz peynirden sorulur
Günün en önemli öğünü olan, kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı SEK Klasik Beyaz Peynirler, güne çok daha sağlıklı ve leziz başlamanız için sofranızda baş köşeyi alıyor.

Hafif ama leziz peynirli salata
SEK, Koyun Peyniri ve Keçi Peyniri ile formuna dikkat edenler ve farklı lezzetler arayanlar için salatalarını daha da lezzetlendirecek iki alternatif sunuyor.

Damakta bıraktığı tadı ve zengin protein ve kalsiyum içeriğiyle sofralarda yerini alan SEK Klasik Beyaz İnek Peyniri, SEK Keçi Peyniri ve SEK Koyun Peyniri, lezzet düşkünlerinin vazgeçilmez tercihi olacak.

SEK peynir çeşitleri yenilenen ambalajları ile raflarda yerini aldı
Kaşar Peynir, Dil Peyniri, Labne Peyniri, Krem Peynir ve Eritme Beyaz Peynir’inin de ambalajlarını yenileyen SEK, yeni tasarlanmış ambalajları ile hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT