Sevgililer Günü Stilini Twist ile Tamamla

Sevgililer Günü Stilini Twist ile Tamamla

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Stilini Twist ile Tamamla

Tarihler: 15 Ocak 2024 Pazartesi ~ 15 Nisan 2024 Pazartesi

Firma: Twist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2024 ~ Nis 15, 2024

Yılın o zamanı geldi! 14 Şubat’ta sevdiklerini ve kendini mutlu etmek için ne yapacağını düşünenler ve gizli romantikler için TWIST; eğlenceli, sıra dışı ve modunu yükselten cool parçalarla bu özel güne göz kırpıyor.

Twisterları yılın en romantik gününe hazırlamaya hazır Twist koleksiyonunda kırmızıdan vazgeçemeyenler için alternatiflerin yanı sıra, yanık turuncu tonlar da Şubat ayını renklendirecek stil radarına takılıyor.

Bu geçiş mevsiminde farklı dokuda kumaşların kullanımıyla hazırlanan çift parça görünümlü elbiseler, color-block trikolar, kontrast dikiş detaylı blazer takımlar, patchwork bluzlar ve beli vurgulayan metalik çizgili ceketler Twister'ların mevsim görünümlerine eşlik ediyor.

Desenli astarların yarattığı stil oyunları, zincir detaylı vücudu saran transparan bluzlar, metalik efektli jean takım , vintage görünümlü eskitme deri trençkotlara eşlik edebilecek eskitme efektli jean’ler, renkli ekoseli kaban ve pelüş kazaklar iddialı tercihlerinin altını çizmeyi seven Twister’ların özgür sokak stilini tamamlıyor.

En sevdiğin arkadaşına, sevgiline veya kendine olan sevgine! Sevgin kime karşı olursa olsun kalbinin kapılarını ardına kadar aralayacak TWIST tasarımlarından oluşan, 14 Şubat Sevgililer Günü alışverişlerine özel seçkisiyle seni keşfe davet ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT