Sevgililer Günü’nde Sneakar Aşkı…

Sevgililer Günü’nde Sneakar Aşkı…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde Sneakar Aşkı…

Tarihler: 16 Ocak 2017 Pazartesi ~ 16 Mart 2017 Perşembe

Firma: Sport in Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2017 ~ Mar 16, 2017

Sneakerı yaşam tarzı haline getiren ve rahatlığı ön planda tutan tüm sevgililer için dünya markalarının onlarca sneaker ve bot modeli Sport in Street’te...

14 Şubat Sevgililer Günü’nde şık ve rahat bir tarz yakalamak ve sevgilisine günün her anında rahat hissettirecek bir hediye vermek isteyenlerin aradığı her şey Sport in Street mağazalarında.

Sezona damgasını vuran ve her tarzın tamamlayıcısı olan sneaker ayakkabılar, Sevgililer Günü’nde kurtarınız olacak. Sneaker seçimi içinse en doğru adres; dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden son trendlerine onlarca sneaker ve botu bir arada bulabileceğiniz Sport in Street…

Sport in Street mağazalarında; Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Dockers by Gerli ve Hummel gibi kendi kategorisindeki lider markaların sneaker ve bot modelleri de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT