Sevgilinize En Şık Hediyeler Harvey Nichols'da

Sevgilinize En Şık Hediyeler Harvey Nichols'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgilinize En Şık Hediyeler Harvey Nichols'da

Tarihler: 06 Şubat 2017 Pazartesi ~ 06 Nisan 2017 Perşembe

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2017 ~ Nis 6, 2017

Harvey Nichols stil sahibi ve zamansız tarzından ödün vermeyen çiftler için dünyaca ünlü markaların en özel parçalarını tek bir çatı altında topluyor. Sezonun öne çıkan trendleri, hit parçaları ve en özel hediye seçenekleriyle Harvey Nichols 14 Şubat’ta da en doğru alışveriş rotası oluyor.

Sezonun en zarif parçalarıyla Marchesa Notte, Peter Pilotto, MSGM, Pierre Balmain, Versace, Tanya Taylor, Forte Couture, Lempelius, Alice&Olivia, Mira Mikati, 3.1 Phillip Lim, Balmain, Herve Leger, Anthony Vaccarello, Blumarine, Elizabeth and James, Filles A Papa, Philipp Plein, Balmain markaları ön plana çıkarken Lanvin, Alcozer&J, Venna gözalıcı takılarıyla en ideal hediye olmaya aday.

Sezonun arzu nesnesi ayakkabı ve botlarıyla Giuseppe Zanotti, Charlotte Olympia, Brian Atwood, Aquazzura, Alexandre Birman, Alexander Wang, Brian Atwood, Barbara Bui, SJP by Sarah Jessica Parker, Chiara Ferragni, Premiata, Zadig&Voltaire imzalı tasarımlar ayakkabı tutkunu kadınlara en şık hediye seçeneği olurken Karl Lagerfeld, Love Moschino eğlenceli çantalarıyla 14 Şubat’a renk katıyor!

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT