Sevginiz Kadar Güçlü, Bir O Kadar Zarif

Sevginiz Kadar Güçlü, Bir O Kadar Zarif

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevginiz Kadar Güçlü, Bir O Kadar Zarif

Tarihler: 31 Ocak 2017 Salı ~ 28 Mart 2017 Salı

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2017 ~ Mar 28, 2017

Bir AAA pil kalınlığında ve yalnızca 1,1 kg ağırlığındaki HP Spectre 13, teknoloji ile modayı buluşturan özellikleriyle Sevgililer Günü’nde sevdiklerini şıklık ve zerafet ile şımartmak isteyenler için dikkat çekici bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiyi hem teknoloji hem de zerafet ile mutlu etmek isyenlerdenseniz HP Spectre 13 dikkatleri üzerine çeken bir hediye alternatifi. Kalınlığı bir AAA pilin kalınlığını geçmeyen ve yalnızca 1,1 kg ağırlığındaki HP Spectre 13, bakır tonlarının ağırlıkta olduğu şık tasarımı ve yüksek performans sunan teknolojileriyle teknoloji dünyasında moda ile yüksek teknolojinin buluşma noktası olarak gösteriliyor.

En iyi kullanıcı deneyimini, en yüksek performansla sunmaya odaklanan HP Spectre 13, ince görünümüne rağmen karbon fiber yapısıyla dayanıklı olma özelliğine de sahip bir cihaz olarak öne çıkıyor. Dokuz buçuk saate yakın pil ömrü sunan Spectre 13, Corning® Gorilla® özellikli Full HD IPS ekranıyla fotoğraf düzenleme, sunum hazırlama ya da film izleme gibi amaçlar için üstün görüntüleme deneyimi sunuyor. Cihazın 6'ncı nesil Intel® Core™ i5 ve i7 işlemcileri ve PCIe SSD depolama birimi kullanıcılara en yüksek performansı sağlıyor. HP Audio Boost teknolojisi ve Bang & Olufsen Stereo hoparlörlerle zengin ses deneyimi sunan HP Spectre 13, KDV dahil 7.699 TL fiyatıyla satışta satılıyor.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT