Sıcaktan Bunalanlara Boğaz’ın Serinliğini Hissettirecek Puzzle!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sıcaktan Bunalanlara Boğaz’ın Serinliğini Hissettirecek Puzzle!

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Perre-Anatolian

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Perre-Anatolian Puzzle, kavurucu sıcaklardan bunalan puzzleseverlere özel bir çalışma yaparak İstanbul Boğazı’nın masmavi sularında düzenlenen yelken yarışlarını puzzle’a taşıdı. Kendinizi Boğaz’ın serin sularında hissedeceğiniz bu özel seriye D&R, Toyzz Shop, Özdilek, NT mağazaları, Nezih, Armağan Oyuncak, Panel Kırtasiye, Remzi Kitabevi, İnkılap Kitabevi ve internetten satış sitelerinden ulaşılabilir

Perre-Anatolian Puzzle, Boğaz’ın masmavi sularını ve havasını puzzle’a taşıyarak kavurucu sıcaklarla mücadele eden puzzleseverlere kendilerini yine Boğaz’ın serin sularında hissedebilecekleri bir sürpriz yaptı. İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen yelken yarışlarının özel bir helikopterle havadan çekimlerini yaptıran ve İstanbul’un güzellikleriyle biraraya getiren Perre-Anatolian Puzzle, sektöründe de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Fotoğrafçı Şefik Bayram ile 8 kişilik ekibi tarafından yapılan çekimlerle hayata geçirilen ve Yelken Yarışları’nın da yer aldığı puzzle serisi, Perre-Anatolian Puzzle’ın 2013 koleksiyonunda yerini aldı.

İstanbul Boğazı’nın masmavi suları’yla renklenen koleksiyon, sıcaktan bunalan ve evde hoşça vakit geçirmek isteyenlerin ilgi odağı olmaya aday.

600 çeşit puzzle satışa sunuluyor
Türkiye’de Sunsout ve Heye markalarının da aralarında bulunduğu 600 çeşit puzzle ve kutu oyunu alternatifini satışa sunan Perre-Anatolian’ın tüm çeşitlerini D&R, Toyzz Shop, Özdilek, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri’yle, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinde bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT