Şimdi Derimod Zamanı

Tarihler: 18 Eylül 2013 Çarşamba ~ 18 Kasım 2013 Pazartesi

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2013 ~ Kas 18, 2013

Doğanın sonbahar renklerine bürünmeye başlamasıyla Derimod’da yeni sezon ceket koleksiyonu vitrinlerdeki yerini almaya başladı… 2013-2014 sonbahar kış sezonunda deri ceketler mavi tonlarından amazon yeşiline, grinin farklı tonlarından ateş kırmızısına uzanan renk skalasıyla yeni sezon için birbirinden şık alternatifler yaratıyor. Klasik modellerin yanı sıra deri cekette “biker” modeller bu sezonun en gözde kesimleri olarak ön plana çıkıyor.

Bir süredir deri ceket koleksiyonunda farklı renklere yer veren Derimod, yeni sezonda da renklerinden taviz vermedi. Deri cekette alışılagelen siyah, kahve ve camel tonlarının yanı sıra bu sezon kobalt mavi, lacivert, grinin farklı tonları, amazon yeşili ve ateş kırmızısı Derimod’un göz alıcı tasarımlarıyla buluşuyor.

Derimod ince detaylarla ceket koleksiyonunda fark yaratmaya devam ediyor. Zımbaların yine çokça yer aldığı deri ceketler, hayvan figürlerinin kullanıldığı küçük düğme detaylarla çarpıcı bir havaya bürünmüş. Deri ceketlerde sezonun en önemli akımlarından gold geçişlere de daha çok aksesuarlarda yer verilmiş.

Deri cekette sezonun en gözde kesimi ise “biker” olarak bilinen motorcu montları… Biker montlar günümüzün yorumlarıyla ve farklı renk alternatifleriyle Derimod’un asi ve şık akımının bir yansıması olarak bu sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Tasarımlarında trendy bir koleksiyona da yer veren Derimod’un deri ceketlerinde bu yıl nakışlar, pililer ve drapelere de rastlamak mümkün olacak.

Bu sezon kürk yakalar da deri ceketler için farklı kullanım alanları yaratıyor. Çıkartılabilen kürk yakalar sayesinde deri ceketler, hem spor hem klasik hem de romantik kombinasyonlara imkân sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT