Sizi Ne Zaman Isıtacağını Veya Soğutacağını Biliyor

Sizi Ne Zaman Isıtacağını Veya Soğutacağını Biliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sizi Ne Zaman Isıtacağını Veya Soğutacağını Biliyor

Tarihler: 14 Kasım 2017 Salı ~ 14 Ocak 2018 Pazar

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2017 ~ Oca 14, 2018

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, Coldgear® Reactor teknolojisi sayesinde ideal sıcaklık seviyesini koruyan uyarlanabilir kumaşları ile dikkat çekiyor.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour’ın Coldgear® Reactor teknolojisi soğuk havalar için ideal bir çözüm oluyor.

Coldgear® Reactor teknolojisi sayesinde Under Armour’ın kumaşları, spor sırasında ısıyı gereken oranda tutuyor ve gereken oranda serbest bırakıyor.

Coldgear® Reactor teknolojisi ile üretilen Kadın ColdGear® Reactor Jogger, Erkek ColdGear® Reactor Jogger, Kadın ColdGear® Reactor Kapüşonlu Mont, Erkek ColdGear® Reactor Hybrid Ceket, Erkek UA Pitch ColdGear® Reactor Bomber, Erkek ColdGear® Reactor Yelek ve Kadın ColdGear® Reactor Uzun Kollu Tişörtleri, kış boyunca spor yaparken vazgeçilmez tercihleriniz arasında yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT