Sömestr Tatilinde D&R’dan Çocuklara Hediye Yağmuru!

Sömestr Tatilinde D&R’dan Çocuklara Hediye Yağmuru!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sömestr Tatilinde D&R’dan Çocuklara Hediye Yağmuru!

Tarihler: 21 Ocak 2016 Perşembe ~ 15 Şubat 2016 Pazartesi

Firma: D&R

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2016 ~ Şub 15, 2016

27 ilde 152 mağazası ile hizmet veren D&R mağazaları, sömestr tatilinde çocuklara birbirinden güzel hediye, indirim ve eğlence alternatifleri sunuyor. Çocuklar D&R’larda Barbie saç boyama etkinliğinde eğlenirken en güzel balo elbisesini tasarlıyor. 3 kitap alana çanta hediyesi ve yüzde 25 indirim de çocukları bekliyor. Gençler ise albümleri yüzde 25 indirimle alırken PES’ten GTA V’e kadar en hit oyunlarda yüzde 80’e varan indirimden faydalanıyor.

D&R, yarıyıl tatilinde birbirinden farklı kampanya, hediye ve eğlenceli etkinlik seçenekleriyle çocukları mutlu ediyor. ‘Prenseslerle kendi modanı yarat’ etkinliğinde çocuklar D&R’larda en güzel balo elbiselerini tasarlayacaklar. Etkinlikte çocuklar Prensesler’in ve Elsa’nın bulunduğu sayfaları kumaş, boya, sim ve boncuklarla süsleyecekler.

‘Barbie saç boyama’ etkinliğinde ise çocuklar Barbie’nin saçlarını diledikleri gibi boyayarak eğlenecekler. D&R’larda, tshirt’ten ahşap boyamaya, tuvalde resimden maske tasarımına kadar minik misafirlerin eğlenerek el becerilerini de geliştireceği birçok aktivite yer alacak.

3 kitap alan çanta hediyesiyle çıkacak
D&R’lar Doğan Egmont Çocuk yayınlarından üç adet kitap alan çocuklara ve % 25 indirim kampanyası sunuyor ve üstelik çanta hediye ediyor. Demi Lovato, One Direction, The Vamps, Little Mix gibi ünlü sanatçıların albümlerinde ise %25 indirim ile gençler müzik dinlemenin keyfine varacak. Kampanya 15 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek.

Animasyon filmlerinde ‘3 al 2 Öde’
Animasyon Çocuk Filmlerinde ‘3 Al 2 Öde’ kampanyası sunan D&R’lar, Cinemaximum biletlerinde ise %50’ye varan indirimler sağlıyor.

500 oyunda dev indirim!
D&R’ın sunduğu Guitar Hero Live oyunlarında %20 indirim kampanyası, Fifa 16 oyunlarında %35'e varan indirim, Disney'den PES'e, Skylanders'dan GTA V'e kadar en hit oyunlardan oluşan 500 çeşide yakın oyunda %80'e varan indirimler ile çocuklar bu yarıyıl tatillerinde eğlenceye doyacak. Kampanya 18 Ocak ve Şubat 2016 tarihleri arasında sürecek.

XBOX One Konsol 500 GB, D&R’larda yarıyıl tatiline özel indirimli fiyattan satışa sunuluyor; oyun konsolu 1.699 TL yerine 1.599 TL. Ayrıca XBOX One Konsol 500 GB yanında 2 oyun+ kumanda +urbanears Plattan kulkalık hediye

Sömestr2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT