Stil Ayrıntıda Gizli…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stil Ayrıntıda Gizli…

Tarihler: 24 Haziran 2014 Salı ~ 24 Ağustos 2014 Pazar

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2014 ~ Ağu 24, 2014
Penti, hazırladığı mayo-bikini koleksiyonlarının yanı sıra plaj için kadınların ihtiyacı olabilecek her detayı da düşünüyor.

Farklı model ve renklerde tasarlanan plaj koleksiyonlarıyla dikkat çeken Penti, tatile çıkarken ihtiyaç duyulan plaj aksesuarları konusunda da kadınlara yardımcı oluyor.

Koleksiyonda bulunan plaj kıyafetleri arasında elbiseler, kaftanlar, şort ve şort tulumlar, kısa kol tunikler, ‘Beachy’ pantolon ve pareolar bulunurken, her bir tasarımda göz alıcı detaylar ve çarpıcı desenler dikkat çekiyor.

Aksesuardan plajda da vazgeçemeyen kadınlar ise plaj stillerini hasır çanta, parmak arası terlikler, ‘Jelly’ sandaletler ve hasır şapkalarla tamamlıyor.

Penti’nin Karıştır&Yakıştır koleksiyonlarını da destekleyen bu ürünlerle plaj modası tüm bakışları üzerine toplayan kadınlardan soruluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT