Stride Rite ile Spider-Man Çocuğunuzun Ayağına Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stride Rite ile Spider-Man Çocuğunuzun Ayağına Geliyor

Tarihler: 27 Mayıs 2014 Salı ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Firma: Stride Rite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2014 ~ Tem 27, 2014

Dünyanın en popüler süper kahramanlarından biri olan Örümcek Adam ile bu sezon adımlar hiç olmadığı kadar canlı, eğlenceli ve renkli! “Spider-Man” temalı birbirinden rahat, hafif ve konforlu ayakkabılar Stride Rite mağazalarında minikleri bekliyor.

Stride Rite X-celeRacers Spider-Man ile oğlunuz bir maceradan diğerine atlamaya hazır. Model, ayarlanabilir bant detayları ile kolay kullanım sağlıyor, kauçuk taban malzemesi ile de bir o kadar dayanıklı.

Stride Rite Web Slinger, üzerindeki örümcek ağlarıyla minik süper kahramanların ayakkabısı! Model, zemini iyi kavrayan taban yapısı, konforu arttıran ve ağırlık yapmayan iç astarı ile de dikkat çekiyor.

Stride Rite Ultimate Spider-Man ile Örümcek Adam oğlunuzun ayağına geliyor! Model, çamaşır makinasında yıkanabilir, tabanı iz yapmaz ve kir tutmaz özellikleriyle de annelerin favorisi!

Marvel’in kahramanlarından esinlenerek tasarlanan Stride Rite Spider-Man Eva, Örümcek Adam grafikleriyle son derece göz alıcı! Hafif EVA tabanıyla ufaklığınız havuz başında hem rahat hem de havalı bir görünüme sahip olacak.

2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için size en yakın Stride Rite mağazasına gitmeniz veya www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT