Sultanlara Layık Sağlık Kaynağı Lezzetler: Sultannas

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sultanlara Layık Sağlık Kaynağı Lezzetler: Sultannas

Tarihler: 21 Aralık 2012 Cuma ~ 21 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Sultannas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2012 ~ Şub 21, 2013

Ege Bölgesi’nin simgesi sağlıklı lezzetlerini, üstün kaliteli ve naturel olarak sunmak amacıyla yaratılan Sultannas, dört çeşit ürünle tüketicisiyle buluşuyor. Ünü ülke sınırlarını aşan kuru üzüm “sultaniye” ve kuru incir, Ege’nin zengin topraklarından dünya sofralarına taşınan zeytin, Türk ve dünya mutfaklarının vazgeçilmezi zeytinyağı Sultannas’ın ürün yelpazesinde yer alıyor.

Dilediğiniz Sultannas ürünleri ile lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir hediye paketi hazırlayıp sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz…

Ege’nin 4 lezzet simgesi…

Sultannas markası ile tüketiciye ulaşan Manisa’nin ünlü kuru üzümü “sultaniye”; Aydın İncirliova’nın inciri; Akhisar’ın zeytini ve zeytinyağı zengin içerikleri sayesinde insan sağlığı üzerinde olumlu etkiler yaratıyor.

Manisa tarihinde yer eden bir efsaneye göre Saba Melikesi Belkıs, çıktığı kır gezilerinden birinde, bir koruluktan geçerken boynundaki sıra sıra inci gerdanlık bir dala takılmış ve dağılıvermiş. Zaman içinde Saba Melikesi Belkıs’ın incileri Manisa’nın bağlarında salkım salkım üzüme dönüşmüş. Yüzyıllar öncesinden gelen, Osmanlı saraylarında da her zaman gözde olan bu lezzet, şimdi Sultannas ile yeniden hayat buluyor. İhtiyacınız olan enerjiyi sağlayan vitamin deposu kuru üzüm, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirimi kolaylaştırıyor, kalsiyum içeriği ile kemikleri güçlendirirken, antioksidan özelliği ile de cildi yenileyip gençleştiriyor.

Yüksek miktarda vitamin, mineral, protein içeren kuru incir, demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum potasyum mineralleri, A, B1, B2 vitaminleri içeriyor. İncir kurutulduğunda ise içeriğindeki kalsiyum miktarı 4 kat artıyor.

Zeytin, kansere karşı etkili birçok maddenin yanı sıra A, D, E ve K vitaminleri de içeriyor. Bu vitamin ve maddelerin kanser tümörlerinin oluşumunu engellediği, çocuklarda kalsiyum kaybını engelleyerek kemikleri güçlenmesine katkı sağladığı, yaşlılarda ise kemik erimesi (osteoporoz)'u azalttığı biliniyor.

Zeytinyağı, içerdiği E vitamini sayesinde insan hücrelerinin yenilenmesine katkıda bulunarak yaşlanmayı geciktirir. Beyin fonksiyonları üzerindeki yıpratıcı etkisini azaltır, cildi güzelleştirir ve haricen kullanıldığında saçlara parlak bir görünüm kazandırır.

Kuru üzüm ve kuru incir 250, 500, 750 ve 1000 gr’lık; zeytin 500 ve 1000 gr ve 2 kg’lık; zeytinyağı 250, 500, 750 ml’lik ve 5 lt’lik ambalajlarda satışa sunuluyor. Sağlıklı ürün yelpazesi yine sağlıklı cam şişe ve kavanozlarda tüketiciye ulaşıyor.

Sultannas, ürün gamını zeytinyağlı sabun gibi yeni çeşitler ekleyerek genişletmeyi planlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT