Tasarımı ve Performansı Lezzete Dönüştürün

Tasarımı ve Performansı Lezzete Dönüştürün

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tasarımı ve Performansı Lezzete Dönüştürün

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Şub 12, 2018

Kadınların hayatına değişim getirerek tasarım ve inovasyon alanında birçok uluslararası ödülün sahibi olan Arzum, Design Turkey 2017’de İyi Tasarım ödülüne layık görülen Technoart Blender ile mutfaklarda fark yaratmaya devam ediyor. Arzum Technoart, performansı, pratik kullanımı ve ödüllü tasarımı ile ikramları lezzetlendiriyor.

Patentli ve özel tasarımlı 6 bıçağa sahip Technoart, iki bıçaklı blenderlara göre 2 kat fazla güçlü performans sağlıyor. Arzum Technoart paslanmaz çelik blender ayağı ve çoklu bıçakları sayesinde, aşağı yukarı hareket ettirmeden yiyecekleri kusursuz doğrayabilecek şekilde optimize edilmiştir.

Öncü bıçakları sayesinde gıdaları çok daha hızlı yakalar ve 3’lü ana bıçak yapısı ile de buz gibi sert gıdaların bile daha hızlı, homojen ve güç sarf etmeden parçalanmasını sağlar.

Arzum Technoart Blender Sensible Touch Teknolojisi sayesinde parmak yeri değiştirilmeden hız ayarı yapabilmeyi ve tek elle rahat kullanımı sağlıyor. Technoart’ın el yapısına uygun ergonomik tasarımı ve güvenli bir kavrama sağlayan yumuşak dokulu arka yüzeyi ile güvenli ve kolay kullanım hissini sağlarken, hız ayar seviyesini gösteren bildirim ışıkları da göz zevkinize hitap ediyor.

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız aldıkları ödüle ve Technoart Blender’a ilişkin olarak:

“Müşterilerimizi merkeze alarak geliştirdiğimiz ürünlerimizi tasarlarken onların en çok önem verdikleri noktaları, teknolojiyi, inovasyonu ve tasarımı harmanlayarak sunuyoruz. Bu anlamda tüketicimizin performans ihtiyaçlarını en etkili şekilde çözmek üzere ürettiğimiz Technoart Blender, Arzum ürün kimliği ile uyumlu, yalın, ergonomik ve fonksiyonel bir el blenderı olarak tasarlandı. Sadeliğin rengi krem ve zarafetin temsilcisi siyah renk alternatifleri ile farklı kullanıcı kitlelerinin beklentilerine hitap ediyor.

Hedef kullanıcı kitlesi gözetilerek formlandırılmış Technoart Blender, Sensible Touch Teknolojisi ve ele oturan gövdesi sayesinde ergonomik tutuş ve rahat kullanım sağlıyor. Türkiye’nin en önemli tasarım ödülü olan Design Turkey 2017’de İyi Tasarım ödülünü almak bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. “Sen dokunursun değişir dünya” mottosunu temel alarak çıktığımız yolda, sunduğumuz ürünlerimizle kadınların hayatlarına dokunmaya ve değiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT