Tatilde Çocuklara Pratik Öğünler

Tatilde Çocuklara Pratik Öğünler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatilde Çocuklara Pratik Öğünler

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

Bosch’un tasarım ödüllü narenciye sıkacağı VitaStyle Citro MCP72GMB ve kullanışlı tost makinesi TFB4431V ile yarıyıl tatilinde çocuklarınıza pratik, sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. Kışın en çok ihtiyaç duyulan C vitaminini kolay ve pratik şekilde elde etmenizi sağlayan narenciye sıkacağı VitaStyle Citro, meyve suyunu, özel kapağıyla kapatılan 1 litrelik cam sürahi içinde saklayabiliyor. Tost makinesi ise alt ve üst ızgaralarda birbirinden bağımsız sıcaklık ayarı ile büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor.

“Yaşam İçin Teknoloji” söylemiyle yaşamımızı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, tatil günlerinde annelerin en büyük yardımcısı olacak. Bosch’un tasarım ödüllü ikonik narenciye sıkacağı VitaStyle Citro MCP72GMB ve kullanışlı tost makinesi TFB4431V ile anneler, çocuklarına vitamin değeri yüksek, besleyici ve pratik öğünler hazırlayabiliyor.

IF ve Reddot olmak üzere iki tasarım ödülüyle farkını ve pratikliğini kanıtlayan MCP72GMB VitaStyle Citro’nun haznesi, üst bölmedeki sıkma aparatı çıkarıldığında zarif bir cam sürahiye dönüşüyor. Meyve suyunu, özel kapağıyla kapatılan 1 litrelik bu cam sürahi içinde saklamak ve şık bir şekilde servis etmek mümkün. Bu estetik ve pratik dönüşüm sayesinde sıkılan meyve suyu başka bir sürahiye koyma ihtiyacı olmadan rahatlıkla cam haznesi içinde saklanıyor.

Damlama emniyetiyle temiz bir kullanım sunan MCP72GM1B VitaStyle Citro’nun tüm aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca, salata ve soslar için yalnızca birkaç adet meyve ile yapılacak sıkma işlemleri, sürahi olmadan, yalnızca sıkma aparatı kullanılarak da pratik bir şekilde yapılabiliyor.

Alt ve üst ızgaralarda birbirinden bağımsız sıcaklık ayarı ile çok kullanışlı seçenekler sunan tost makinesi TFB4431V’de kapalıyken tost makinesi, tam açıkken barbekü ya da ızgara ve fırın tepsisini kullanarak fırınlama olmak üzere üç farklı ızgara bölümü bulunuyor. 2000 Watt gücüyle hızlı bir ısınma sağlayan tost makinesinde sağlıklı ve düşük kalorili ızgaralar için özel yağ kanalları ve fırın tepsisi bulunuyor. Tost makinesinin yapışmayan ızgara plakaları kolaylıkla çıkartılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Turunçgillerin en taze olduğu kış aylarında büyük önem kazanan C vitaminli meyve suları için pratik ve çok şık bir ürün olan Bosch MCP72GMB VitaStyle Citro narenciye sıkacağı ve son derece marifetli ve kullanışlı TFB4431V tost makinesi Bosch bayilerinde sizleri bekliyor.

Sömestr2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT