Ten’den 58. Yıla Özel Yüzde 58 İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ten’den 58. Yıla Özel Yüzde 58 İndirim

Tarihler: 16 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Ağustos 2014 Cumartesi

Firma: Ten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2014 ~ Ağu 16, 2014

Yarım asırdır kadınların iç dünyasını süsleyen Ten İç giyim, kuruluşunun 58. Yılı nedeniyle iç giyiminden ev grubuna, erkek ürünlerinden mayoya kadar bir çok ürününde % 58 indirim yaptı.

Elli sekiz yıldır tasarladığı ürünlerle kadınların dünyasında taht kuran Ten kuruluşunun 58. Yılında tüketicilerine özel bir indirim başlattı. Dış giyimi kadar iç giyimine de önem veren kadınlar, Ten’in farklı dokulardaki iç çamaşırı, ev giyimi ve mayo tasarımlarıyla harikalar dünyasında yolculuğa çıkacak. İç giyimden, Ev giyimine hatta mayoya kadar uzanan bu özel indirim sayesinde artık herkes Ten’in kailtesinden ödün vermeyen bu özel ürünlerine sahip olabilecek.

Ten’in bu her yaşa her zevke uygun gecelik, sabahlık,pijama takımları, sütyen, külot, bikini ve mayo takımları Ten’in Nişantaşı City’s, Kozyatağı Kozy, Pendik Viaport, Ataköy Galleria, Mahmutbey Mall of İstanbul, Gaziantep Sankopark, Trabzon Forum, Kayseri Kayseripark, Ordu, Bolu ve Adana mağazalarında ya da www.ten.com.tr de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT