Tribal Etki Güzelliğinizde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tribal Etki Güzelliğinizde

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 28 Ekim 2014 Salı

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Eki 28, 2014

Belirgin gözler, nude dudaklar, toprak tonlarındaki geçişler… Sakin, gizemli ve etkileyici olmak isteyen ve bunun için önce vahşi doğadan ilham alan kadınlar, Sephora ürünleriyle doğal güzelliklerini ortaya koyuyor.

Sephora CC Creme

Lezzetli “Mocha frappe” gibi görünen bu şeffaf tüp içerisindeki CC krem, yeni nesil bir BB krem olarak dikkat çekiyor. Nemlendirici, pürüzsüzleştirici, koruyucu, dengeleyici, leke giderici bir bakım olmanın ötesinde CC krem, cilt yüzeyini temizliyor, küçük kusurları düzeltiyor ve cildin kusurlarını kapatıyor.
Fiyat: 59,90 TLBronzing Powder

Sephora bronzlaştırıcı pudra, kadınlara Brezilya sahillerinde bronzlaşmış gibi bir görünüm sağlıyor. Tropikal desenli kabartmalı pudra, ambalajıyla da enerji veriyor.
Fiyat: 49,90 TL.

Sephora Rouge Infusion

Ultra yoğun yapısı ile uzun süre kalıcılık sağlayan Rouge Infusion, özel teknolojisiyle de dudaklarda yapışkan bir his uyandırmadan ve kalıntı bırakmadan mükemmel renk tonu sağlıyor. 14 renk seçeneğiyle doğal, canlı ve çekici bir ruj deneyimi sunan Rouge Infusion, kolay uygulanabilir yapısıyla da dudaklarda 10 saate kadar kalıcılık sağlıyor.
>Fiyatı : 39,90 TL

Velvet Eyeshadow Waterproof - /16H

Sephora waterproof krem far, bir fardan beklenenden fazlasını sağlıyor. Kapatıcı etkiye sahip ürün, yumuşak ve ipeksi dokusuyla güzel gözler ve sofistike görünüm için tüm istekleri karşılıyor. Kadifemsi yapısıyla kolay sürülen ürün, 16 saat boyunca kalıcılık sağlıyor.
Fiyat: 36,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT