Türkiye’ Deki İlk Lego® Store İstanbul Kanyon Avm’de Açılıyor!

Türkiye’ Deki İlk Lego® Store İstanbul Kanyon Avm’de Açılıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’ Deki İlk Lego® Store İstanbul Kanyon Avm’de Açılıyor!

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Lego®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

Türkiye’deki ilk LEGO® Store, çok yakında İstanbul Kanyon alişveriş merkezinde LEGO® tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. LEGO®’ nun yaratıcı dünyasına ait her şeyin yer alacağı şeçkin mağaza, her yaştan LEGO® tutkununa unutamayacakları bir deneyim fırsatı sunacak.

Hayal gücü, yaratıcılık, öğrenme ve eğlence denildiğinde akla gelen LEGO®, çocuklar kadar yetişkinlerinde hayatında önemli bir yer tutuyor. LEGO®+ bu sene tüm dünyada yapım parçalarının 60. Yılını kutluyor ve Şubat ayının son haftasında açılacak mağazada her yaştan LEGO® tutkunu, LEGO® yapım parçalarıyla deneyim dolu bir dünyaya adım atıyor.

LEGO® deneyimi sunan 136 metrekarelik mağazada, ülkedeki en geniş LEGO® ürün yelpazesi yer alacak. Birbirinden farklı yaş grubuna ve ilgi alanına özel LEGO koleksiyonlarının da bulunacağı LEGO® Store, LEGO® tutkunlarına sınırsız deneyim ve eğlence sunmaya hazırlanıyor.

Benzersiz atmosferi ile yeni LEGO® Store, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik sınırsız hayal gücü, gelişim ve eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. LEGO® meraklılarının keyifli zaman geçirmesi için özel olarak tasarlanan mağaza, LEGO®’ nun yeni ürünleriyle de tanışma olanağı sunacak. Birbirinden faklı yaş grubuna ve ilgi alanına özel olarak tasarlanan ürün gruplarıyla LEGO® Store, oyun tutkunlarına sınırsız imkanlar sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT