Türkiye’nin Uzay Heyecanına Özel TUA Tasarımlı Koleksiyon!

Türkiye’nin Uzay Heyecanına Özel TUA Tasarımlı Koleksiyon!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’nin Uzay Heyecanına Özel TUA Tasarımlı Koleksiyon!

Tarihler: 15 Ocak 2024 Pazartesi ~ 15 Nisan 2024 Pazartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2024 ~ Nis 15, 2024

Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, Türkiye'nin uzay heyecanına özel bir koleksiyon hazırladı. Türkiye'nin "İnsanlı İlk Uzay Misyonu" başlamak üzere ve LC Waikiki, bu tarihi olaya özel tasarlanmış TUA (Türkiye Uzay Ajansı) koleksiyonu ile eşlik ediyor.

Türkiye'nin uzay bilimi alanındaki önemli adımlarından biri olan İnsanlı İlk Uzay Misyonu'na sayılı günler kala LC Waikiki, bu tarihi anı özel tasarımlarıyla kutlamaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın operasyonel sürecin başlangıcı olarak belirlediği 3 Ocak'tan itibaren karantinaya girmesiyle birlikte Türkiye için geri sayım başlatılmıştı. 18 Ocak günü, Türkiye saati ile 01:11'de gerçekleşecek olan uzay misyonu, Türkiye’nin gururla takip edeceği bir an olacak.

LC Waikiki, Türkiye’nin uzay misyonuna destek vererek bu tarihi sürece kayıtsız kalmadı. Şimdi trend TUA diyen LC Waikiki, koleksiyonunda birbirinden tarz TUA baskılı tişört ve sweatshirtlerini bütçe dostu fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

LC Waikiki'nin Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tasarımlı ürünleri, lcwaikiki.com’da yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT