Ünlü İtalyan Mobilya ve Aydınlatma Tasarım Markası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ünlü İtalyan Mobilya ve Aydınlatma Tasarım Markası

Tarihler: 18 Kasım 2014 Salı ~ 18 Ocak 2015 Pazar

Firma: Henge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2014 ~ Oca 18, 2015

Kurulduğu 2000 yılından bu yana tasarım konusunda dünyada isim yapmış birçok özel markayı kendi stilini katarak Türkiye’de temsil eden COTE DECO, ünlü İtalyan mobilya ve aydınlatma tasarım markası HENGE’i markaları arasına ekledi. İşlevsellik, tutku ve mükemmelliği odağına alarak aydınlatmadan aksesuara geniş bir yelpazede birbirinden ayrıcalıklı ürünlere imza atan ünlü İtalyan tasarım markası HENGE, COTE DECO’nun Tophane’deki yeni Showroom’unda yerini aldı.

HENGE son yıllarda tasarımlarındaki sofistike yaklaşım, çağdaş yaşama vurgu yapan şık detaylar ve İtalyan el ustalığının inceliği ile dünyada öne çıkan mobilya ve aydınlatma markalarının arasında yer alıyor.

Yaşam alanlarının ihtiyaçlarına göre işlevsel, duygulara hitap eden ve estetik çözümler yaratmayı hedefleyen HENGE’in tasarım sürecinin yönetimi mimar Massimo Castagna’ya ait. Castagna’nın zamansız, benzersiz, kuralcılıktan uzak stili ve yaklaşımı markanın tasarımlarında kendini hissettiriyor. Ürünlerde kullanılan malzemeler konusunda özenli ve sürekli araştırmalar yürüten, keşifler yapan markanın tasarımlarında ahşap, metal, doğal taş ve deri detaylar ön plana çıkıyor ve farklılık yaratıyor.

Dekorasyon konusunda aksesuardan aydınlatmaya birçok çözümü bir arada sunan birbirinden özel HENGE tasarımları, COTE DECO’nun İstanbul’un tarihi ve kültürel noktalarından biri olan Tophane’de yer alan Yazıcızade Rezidans’taki yeni showroom’unda satışa sunulmaya başladı.

Daha fazla bilgi ve ziyaret için;
COTE DECO Showroom
Firuzağa Mah. Boğazkesen Cad. No.30A Tophane - Beyoğlu
(Tophane-i Amire Binası arkası)
info@esdekorasyon.com
Tel: 0212 241 49 20/21

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT