Vakko Birinci Yaşını ve Yeni Yılı Kutluyor

Vakko Birinci Yaşını ve Yeni Yılı Kutluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vakko Birinci Yaşını ve Yeni Yılı Kutluyor

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Vakko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Fransız pastacılığının en iyileri ile Vakko’nun buluşmasından doğan “Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını yeni yıla özel sunulan farklı lezzetlerle kutluyor. İlk tadımda kalbinizi çalacak tatları, zarif sunumları ve çay saatlerine sunduğu lezzetler ile Vakko Patisserie Petit Four, yılbaşına özel hazırlanan yepyeni tatları ve birinci yıl keyfini 17 Aralık’ta müdavimleri ile paylaşıyor.

Vakko şıklığının lezzetli ilklerinden Vakko Patisserie Petit Four, geleneksel Fransız patisserie kültürünü şehrin gözde sosyal yaşam merkezlerine taşıyor.

Keyifli atmosferi ile Vakko Patisserie Petit Four; müdavimlerini 17 Aralık günü İstanbul Akmerkez, İzmir Egeperla ve Bodrum Palmarina lokasyonlarına birinci yılını kutlamaya ve müdavimlerini yeni yıla özel sunulan lezzetlerle buluşturmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT