Vassago City’s Nişantaşı, ‘Sendromsuz Pazartesi’ İçin Sizleri Bekliyor!

Vassago City’s Nişantaşı, ‘Sendromsuz Pazartesi’ İçin Sizleri Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vassago City’s Nişantaşı, ‘Sendromsuz Pazartesi’ İçin Sizleri Bekliyor!

Tarihler: 21 Aralık 2016 Çarşamba ~ 21 Şubat 2017 Salı

Firma: Vassago City’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2016 ~ Şub 21, 2017

Misyonu yaşadığımız Dünya’ ya saygı göstermek olan AVEDA’ nın %100 anlaşmalı tek güzellik salonu VASSAGO CITY’ S’ Pazartesi günleri yapacağınız tüm işlemlerde nakite %20, kredi kartına %15 indirim ile sendromsuz bir pazartesi günü geçirmeniz için sizleri bekliyor!

Gülşah-Kerim Şafak çiftinin ortaklığıyla hayata geçirilen, %100 AVEDA anlaşmalı tek kuaför salonu VASSAGO CITY’ S müşteri memnuniyeti ve kaliteyi daima ön planda tutan, genç, dinamik, güler yüzlü ekibi ve kendinizi rahat hissedeceğiniz sıcak atmosferiyle adından söz ettiriyor.

Sadece güzellik dünyasında değil, bütün dünyada çevre liderliğine ve sorumluluğuna örnek oluşturma misyonu ile kurulan, petro kimyasallara karşı bitki ve mineral bazlı alternatifler konusunda öncü teknoloji kullanan ve %95-%100 doğal türevli klinik olarak ispatlanmış performansı ile AVEDA tüm ürün çeşitleri ile yapacağınız tüm işlemlerde Pazartesi günleri nakite %20, kredi kartına %15 indirim ile VASSAGO CITY’ S’ de sizleri bekliyor!

Dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip, yüksek performanslı saç, cilt, vücut ve lifestyle markası AVEDA’ nın daha güvenli ve sağlıklı ürünleriyle VASSAGO CITY’ S’de siz de kendinizi şımartın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT