Yastık By Rıfat Özbek’te Heyecanla Beklenen İndirim Günleri Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yastık By Rıfat Özbek’te Heyecanla Beklenen İndirim Günleri Başlıyor

Tarihler: 01 Ağustos 2013 Perşembe ~ 01 Ekim 2013 Salı

Firma: Yastık By Rıfat Özbek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2013 ~ Eki 1, 2013

Türkiye’den dünyaya adını duyuran, ünlülerin vazgeçilmez tutkusu Yastık By Rıfat Özbek'te %50'ye varan geleneksel indirim günleri başlıyor.

Dünyaca ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman’ın seçtiği özel kumaşlarla oluşturulan birbirinden şık, özel tasarım yastıklar, bu yaz evinizin havasını değiştiriyor.

Farklı dokulardaki kumaşların birleşimi ile ortaya çıkan Yastık By Rıfat Özbek koleksiyonları, detaycı yaklaşımı, canlı renkleri, göz alıcı desenleri ve sıra dışı kombinasyonları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Modernize edilmiş ikatların zenginleştirdiği, Suzani işlemelerle fark yaratan tamamı limited edition olan Yastık By Rıfat Özbek koleksiyonlarına %50’ye varan geleneksel yastık indirimleriyle sahip olabilirsiniz.

Dekorasyona yeni bir soluk getiren Yastık By Rıfat Özbek’in İstanbul Nişantaşı, Alaçatı, Bodrum Maça Kızı ve Londra mağazalarından ulaşabileceğiniz dünyanın en özel yastıklarıyla bu yazın modasını evinize taşıyın.

www.yastikbyrifatozbek.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT