Yaz Aylarında Saçlarınıza Profesyonel Koruma

Yaz Aylarında Saçlarınıza Profesyonel Koruma

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Aylarında Saçlarınıza Profesyonel Koruma

Tarihler: 22 Haziran 2016 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2016 ~ Ağu 22, 2016

Bosch PHD5980 Beautixx ve PHD5767 BrillantCare saç kurutma makineleri saçları yazın olumsuz etkilerinden koruyarak profesyonel bakım sağlıyor. Yaza özel kampanyada PHD5980 Beautixx Silent Ion, 227 TL yerine 180 TL, PHD5767 BrillantCare Quattro-Ion ise 197 TL yerine 160 TL kampanya fiyatıyla sunuluyor.

Kampanya dâhilindeki saç kurutma makinelerinden PHD5980 Beautixx, saçları için yazın da en iyisini ve en sağlıklısını isteyenler için ideal sıcaklığı ve hızı ayarlayan "care" ayarı özelliğine sahip. 2200 Watt gücü ve Turbo düğmesi sayesinde süper hızlı kurutma imkânı sunan ürün, boyalı saçlar için de renk koruma seçeneğine sahip makinelerdeki çifte iyonizasyon özelliğinin sağladığı anti-statik etki ile saçlar daha kolay taranıyor, çok daha parlak ve pürüzsüz görünüyor. Red Dot ve iF tasarım ödüllerine sahip PHD 5767 BrillantCare’in Quattro-Ion teknolojisi, 4 kanaldan iyonizasyon özelliği ve iyonik akım sayesinde elektriklenmeyi önlüyor ve yaz aylarında kolay kullanım sağlayan, ipeksi görünümde parlak sonuçlar veriyor.

Yazın yıpratıcı etkilerini saçlarınızdan uzak tutacak bu ürünlerle siz de yaza güzel ve sağlıklı saçlarla girebilirsiniz. Haziran ayı sonuna kadar indirimli fiyatlarla satışa sunulan Bosch saç kurutma makinelerini Online Satış http://www.bosch-home.com.tr/store/ adresinden de ücretsiz kargo fırsatıyla güvenle satınalabilirsiniz.

“Bosch Ev Aletleri, ‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunar”

Daha detaylı bilgi almak isteyen tüketiciler, Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri Bosch Çağrı Merkezini arayabilirler (444 6 333) www.bosch-home.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT