Yeni Yıl Alışverişine Binlerce Alternatif Özdilek’te

Yeni Yıl Alışverişine Binlerce Alternatif Özdilek’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Alışverişine Binlerce Alternatif Özdilek’te

Tarihler: 20 Aralık 2016 Salı ~ 20 Şubat 2017 Pazartesi

Firma: Özdilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2016 ~ Şub 20, 2017

Özdilek, yeni bir yıla ‘merhaba’ demeye yaklaştığımız şu günlerde ailesini ve yakınlarını mutlu etmek için hediye hazırlıklarına başlayanlara binlerce alternatifi tek bir çatı altında sunuyor. Kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinden, kozmetik ve dekorasyona kadar birçok alanda ürün grubunu takipçilerinin beğenisine sunan Özdilek, bünyesinde bulundurduğu seçkin markaların, zengin hediye alternatifleriyle de yılbaşı alışverişinizi kolaylaştırıyor.

Özdilek, bu yeni yılda da küçük sürprizlerle sevdiklerinin yüzünü güldürmek isteyenler için yüzlerce hediye seçeneğini tek çatı altında sunuyor. Kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinden ayakkabıya, mutfak ve banyo dekorasyonundan kozmetiğe kadar birçok farklı bölümde ürün ve hizmet sunan Özdilek’te herkes için hediye alternatifleri bulunuyor.

Evlere yılbaşının sıcak, eğlenceli ve mutluluk dolu atmosferini taşımak isteyenler için ev dekorasyonundan tekstile kadar birçok ürün sunan Özdilek, evinizin için aradığınız her şeyi tek bir noktada sunarak, yılbaşı alışverişlerini kolaylaştırıyor.

Yılbaşı atmosferi…
Kırmızı, beyaz ve yeşilin bolca kullanıldığı yeni yıl temalı ürünler, evinizde yılbaşının o büyülü havasını yakalamanıza yardımcı oluyor. Minik aksesuarlar, kokulu mum, muglar ve geyikli battaniyelerle ise yeni yılın enerjisini evlere taşıyor. Sevdiklerinize armağan edeceğiniz sürprizlerle yeni yıl coşkusunu tam gaz yaşamak isteyenleri, Özdilek mağazalarında yüzlerce hediye alternatifi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT