Yeni Yılda Abdullah Kiğılı Exclusive Cut Şıklığı

Yeni Yılda Abdullah Kiğılı Exclusive Cut Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Abdullah Kiğılı Exclusive Cut Şıklığı

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut stil sahibi erkeklere, seçkin yılbaşı davetlerinde smokinle, spor ve rahat bir tarz isteyenler için kaşmir ceketlerle özenle hazırlanmış birbirinden özel seçenekler sunuyor. Kombinler Italian Gold Line gömlekler ile tamamlanıyor.

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kaliteyi ve kusursuz işçiliği bir araya getirdiği koleksiyonuyla, özel yeni yıl davetlerinde asil, centilmen, klas duruşu tercih edenlere smokinle, spor şık görünmeyi tercih edenlere ise Abdullah Kiğılı Exclusive Cut klasiği olan Colombo kaşmir ceketleri sunuyor. Kiğılı imzasıyla tasarlanan smokinler, erkeklerin bulunduğu ortamda dikkatleri çekmesini sağlıyor. Kiğılı; smokin ceket, pantolon, papyon, yelek ve gömlek kombinleri ile yeni yıl kutlamalarına eşlik ediyor.

Spor ve rahat giyim kadar klasik giyimde de bir Abdullah Kiğılı Exclusive Cut klasiği olan Colombo kaşmir ceketler bu kış da koleksiyona damgasını vuruyor. Klasik düz grubun yanında desenli kumaşlardan da renkli ve dikkat çeken kaşmir ceketler, ipeksi dokusu ve dayanıklılığı ile koleksiyonun en önemli parçalarından.

Italian Gold gömleklerle, stil sahibi erkeklere tenin rahat nefes almasını sağlayan, hafif, ipeksi dokusuyla hem smokinler hem de kaşmir ceketlerle kombinleyebilecekleri seçenekler sunuluyor. İtalyan kumaşlardan üretilen Atayaka ve katlı manşet gömlekler de seramoni grubu için, klasik armürlü modeller ve slimfit kalıplar ise kaşmir ceketlerin vazgeçilmezi oluyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT