Yeşil Kundura’dan Hayatınızın En Özel Anına Konforlu Bir Dokunuş

Yeşil Kundura’dan Hayatınızın En Özel Anına Konforlu Bir Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeşil Kundura’dan Hayatınızın En Özel Anına Konforlu Bir Dokunuş

Tarihler: 24 Mayıs 2016 Salı ~ 24 Temmuz 2016 Pazar

Firma: Yeşil Kundura

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2016 ~ Tem 24, 2016

Yeşil Kundura, ilkbaharın gelişiyle dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için klasik erkek ve kadın ayakkabılarını görücüye çıkardı. Hayatınızın en mutlu gününde gelinliğiniz ve damatlığınızın altına giyebileceğiniz en şık ve rahat modeller Yeşil Kundura mağazalarında sizleri bekliyor.

İlkbaharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. Sevdiği insanla birlikte bir hayata evet diyecek çiftleri bu en mutlu günlerinde de yalnız bırakmayan Yeşil Kundura, birbirinden özel gelin ve damat ayakkabı modelleriyle sezona hazır.

Fotoğraf çekimi, nikah töreni, düğün, kokteyl, tebrikleri kabul derken uzun süre ayakta kalacak olan gelin ve damatlar Yeşil Kundura ile hem şıklığından hem de rahatından ödün vermeyecek. Erkeklere özel klasik modellerin yanısıra boy uzatan ayakkabılar da damat adaylarına şıklık katacak.

Yeşil Kundura şık ve rahat abiye modelleriyle sadece gelin ve damat adaylarının değil, düğün ve davetlere katılacak herkesin gözdesi olacak.

Yeşil markalı farklı model ve renkteki tüm ürünlere Yeşil Kundura Mağazaları ve online alışveriş sitesi www.yesil.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT