Yılbaşı Hediyeleri Arçelik’ten

Yılbaşı Hediyeleri Arçelik’ten

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Hediyeleri Arçelik’ten

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Arçelik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Arçelik, bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Gerçek Türk kahvesi lezzeti sunan K3300 kırmızı Telve Türk kahvesi makinesi ve üstün görüntü teknolojili 4K 65”Ultima UHD TV alternatifler arasında öne çıkıyor.

Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulan Arçelik Telve, şık tasarımı ve geniş kapasitesiyle tüketicilerle buluşuyor. K3300, CookSense® teknolojisi sayesinde bol köpüğüyle gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor. Paslanmaz çelik tabanlı cezvesi ile geleneksel damak zevkine uygun Türk kahvesi pişirme imkânı veren üründe, tek seferde bir fincan kahve yapılabildiği gibi, 3 kişi için de kahve hazırlanabiliyor. Taşmayı önleyen teknolojisiyle dikkat çeken üründe tek tuşla kolayca kahve yapılabiliyor. Kahveler hazır olduğunda sesli uyarı ile bildiren ürün, kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplıyor.

65” Ultima UHD TV, yeni yılda 4K üstün görüntü kalitesini büyük ekranda yaşamak isteyenler için Arçelik mağazalarında avantajlı fiyatıyla sunuluyor. Arçelik’in üstün görüntü teknolojisiyle tasarladığı 165 Ekran UHD TV, izleyenlere daha canlı renk ve daha akıcı görüntüyü büyük ekranda sunuyor. FHD TV’lere göre 4 kat daha yüksek çözünürlük sunan bu televizyon, Wide Color Gamut teknolojisi ile geniş renk yelpazesine sahip ekranı sayesinde daha canlı ve gerçekçi renkler sağlıyor.

Yüksek kontrast sunabilen HDR teknolojisi ile daha net ve detaylı görüntü performansı sunuyor. Micro Dimming teknolojisi sayesinde karanlık sahnelerde bile en ince detayları görme imkanı sağlayan ürün, Video Perfection Engine teknolojisi ile de en hareketli sahnelerde bile kusursuz netlik kazandırıyor. Ürün, Öne, arkaya, alta bakan 8 adet hoparlörden oluşan 3D Sound teknolojisi ile ses deneyimini güçlü ve kusursuz bir şekilde sunarken, ince yapısı ve şık tasarımı ile de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT