Yılbaşı Pazarı Işıltısı Piyalepaşa Çarşı’da!

Yılbaşı Pazarı Işıltısı Piyalepaşa Çarşı’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Pazarı Işıltısı Piyalepaşa Çarşı’da!

Tarihler: 12 Aralık 2023 Salı ~ 12 Mart 2024 Salı

Firma: Piyalepaşa Çarşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2023 ~ Mar 12, 2024

Polat güvencesiyle hayata geçirilen, Türkiye’nin özel sektör eliyle yapılmış en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, Yeni Yıl coşkusunu Piyalepaşa Çarşı’da yaşatacak!

İstanbul’un kalbinde, yeni yılın coşkusunun en görkemli şekilde yaşandığı adres bu sene de Piyalepaşa Çarşı olacak. Beyoğlu’nun tarih dolu atmosferinde, şehrin ışıltısını yansıtan Piyalepaşa İstanbul’da 2024’e en keyifli yeni yıl alışverişleriyle merhaba diyeceğiz.

İlhamını İstanbul’un tarihî ve ışıltılı semtleri Beyoğlu ile Nişantaşı’ndan alarak kurulan, 550m uzunluğu, 17m genişliği ve 2 katlı yapısıyla alışverişin keyfini yaşatan Piyalepaşa Çarşı, yeni yıla sayılı günler kala,” Yılbaşı Pazarı” neşesini İstanbul’da en görkemli şekliyle sunacak.

Piyalepaşa Çarşı’da kurulacak “Yılbaşı Pazarı”, çarşının göz alıcı dokusuna yeni yıl heyecanını katacak. 15-16-17 ve 22-23-24 Aralık tarihlerinde 11.00’den akşam 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek Piyalepaşa Çarşı “Yılbaşı Pazarı”’nda takı, aksesuar, giyim, yılbaşı süsleri, yılbaşı konseptli hediyelikler gibi birçok hediye alternatifine ulaşabileceksiniz.

Siz de yeni yıla geri sayım yaparken keyifli bir Yılbaşı Pazarı ziyareti yapmak ve seçkin markalardan hediyelerle sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, Piyalepaşa Çarşı “Yılbaşı Pazarı” ile sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT