Yılbaşı Sofralarının En Tatlı Misafiri Carte d’Or

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Sofralarının En Tatlı Misafiri Carte d’Or

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Carte d’Or

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Ara 31, 2012

Carte d’Or, zengin ürün çeşitliliği ve yılbaşı sofralarına renk katacak tatlı tarifleriyle yeni yıl coşkusuna ortak oluyor. Özel anlarınızın vazgeçilmezi Carte d’Or, yılbaşı sofralarında da yerini alarak, yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor.

2013’e geri sayım hızla devam ederken, yeni yıl heyecanı da yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bir yandan hediye seçimleri yapılıyor, bir yandan da yılbaşı sofraları tasarlanıyor. Menülerin sabırsızlıkla beklenen kısımları ise kuşkusuz tatlılar. Carte d’Or ürün yelpazesini bu kez yılbaşı için açıyor ve sunduğu onlarca farklı lezzetle yılbaşı sofralarını tatlandırıyor. Carte d’Or ile yapılan bu lezzetli tatlılar, yeni yılı sevdikleriyle kutlayanlar için yılın ilk hediyesi olmaya aday.

Carte d’Or’un yaratıcı tarifleriyle, hem katılacağınız yeni yıl partilerinde, hem de evinizde verdiğiniz partilerde arkadaşlarınıza tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT