Yılbaşında Alışveriş Keyfi Deichmann ile Çıkıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında Alışveriş Keyfi Deichmann ile Çıkıyor

Tarihler: 10 Aralık 2013 Salı ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2013 ~ Oca 1, 2014

Deichmann yeni yılın gelişini, yılbaşının vazgeçilmez renklerinden olan dore, lame, kırmızı ve çam yeşili tonlarının yer aldığı özel bir ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla kutluyor. Marka, yeni seneyi sokakta, davette ve evde karşılayacak olan moda tutkunlarına orijinal hediye alternatifleri de sunuyor. Yılbaşı kutlamalarının olmazsa olmazı çam ağaçlarının altını süsleyecek markanın hediye skalası her zevke hitap ediyor. Yeni yılda ne giyeceğim heyecanını ve hediye telaşını birbirinden farklı modellerle ortadan kaldıran marka, pırıltılı bir yılbaşı kutlaması vaad ediyor.

Yeni yılı sokakta karşılayacaklara hem şık hem rahat modeller…
Özel geceyi ayakta sokak partisiyle renklendirecek olan kadınlar için marka, koleksiyonun hit modelleri arasında bulunan kahverengi biker botlar, desenli loaferlar ve siyah renkli bootieleri öneriyor.

Yılbaşı gecesinin gözdesi parıltı saçan yüksek topuklular…
Yeni yılda şık davetlere eşlik edecek olan kadınlar, markanın yeni koleksiyonunda yer alan yüksek topukluların rengarenk modelleriyle göz kamaştırıyor. Koleksiyonun trendy tasarımlarında kadife desenli topuklu ayakkabı ve siyah parıltılı clutch dikkat çekiyor.

Evde yılbaşı keyfi bir başka…
Evin sıcak atmosferinde şık sofralar eşliğinde yılbaşını kutlayanlar ise yeni koleksiyonda yer alan ev ayakkabılarını tercih ediyor. Yeni yılı evde karşılamak isteyenler markanın zigzag modelli ve fiyonk ayrıntılı tasarımlarıyla gece boyunca keyifleniyor.

Deichmann ile yılbaşında hediye alma derdine son!
Yeni yılda hediyelerle kalpleri feth etmek isteyenler için marka ayakkabıdan çantaya aksesuardan ayak bakım ürünlerine orijinal hediye alternatifleriyle eşlik ediyor. Marka büyülü hediye dünyasında, beylerin ayaklarını sıcak tutacak botlar, kadınlara rengarenk şallar ve miniklere pofuduk terlikler sunuyor.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT