Yılbaşında Levi’s® Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında Levi’s® Şıklığı

Tarihler: 17 Aralık 2013 Salı ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2013 ~ Ara 31, 2013

Levi’s® bu sezon bize, en şenlikli gecelere layık parçaların bulunduğu yılbaşı koleksiyonunu sunuyor. Kalın metaliklerin, tekno baskıların, klasik terziliğin narin dokularla birleştiği koleksiyonda, kadının klasik çizgisinin beklenmedik unsurlarla değişimini görüyoruz.

Little Black Jeans
‘Little black jeans’ yeni koleksiyonun parçalarından biri. Farklı dokular, metalik parçalar, brokar baskılarla süslü, oldukça dikkat çekici olan bu siyah kadın denim koleksiyonu ile fark yaratabilirsiniz. Her türlü kutlama için bir çok farklı stil ile Levi’s® siyah jean'ler asiliği ve zarafeti bir arada sunuyor.

Parti için Mükemmel: Legging
Biraz rocker, biraz rafine... Tatil koleksiyonundaki legging'ler mücevher tonlarında, metal parçalar, aplikeler ve şal desenleri sunuyor. Klasik cool görünümün, parlak tekno detayları içeren dijital baskılarla çarpışması bize her kutlamada festival şıklığı sunuyor.

Rafine Denim : Siyah&Beyaz Koleksiyon
Levi’s® tatil için Siyah&Beyaz koleksiyonunu sunuyor. Cesur ve zarif bir görünüm için Bolo Tie Gömlek ile siyah metalik parçalarla süslenmiş 501® şortu deneyebilirsiniz. Klasik ve modern kesimin rafine ve zarif üstlerle olan muhteşem uyumunu veya retro havalı dantel kokteyl elbisesini, hepsini bu koleksiyonda bulabilirisiniz. Sonuç ise markanın ikonik stilinin beklenmedik sunumu.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT