`Ferrari 599 GTB Fiorano` Avrupa`dan Önce Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş `Ferrari 599 GTB Fiorano` Avrupa`dan Önce Türkiye`de

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Ferrari

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
“Ferrari 599 GTB Fiorano” Avrupa’dan önce Türkiye’de
Dünya’nın önde gelen lüks otomobil üreticisi Ferrari’nin Haziran ayından itibaren seri olarak üretimine başlanan en güçlü aracı Ferrari 599 GTB, İstanbul’da görücüye çıktı.

Ferrari’nin merakla beklenen yeni modeli, Ferrari 599 GTB Fiorano seçkin davetlilerin katılımı ile Avrupa’dan önce İstanbul’da tanıtıldı. Fer Mas Yönetim Kurulu Başkanı Alfredo Altavilla ve Fer Mas Oto Ticaret A.Ş Genel Müdürü Orhan Ülgür’ün ev sahipliğinde Kuruçeşme Showroom’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında 599 GTB Fiorano modeli Ferrari tutkunlarından tam not aldı.

Ferrari’nin dünyaca meşhur F1 test pisti “Fiorano” kod adıyla anılan Ferrari 599 GTB, 5 yıllık yoğun bir çalışmanın ürünü. Ferrari geleneğinin en önemli otomobili olarak görülen Ferrari 599 GTB Fiorano’nun dünya lansmanı, Mart ayında düzenlenen Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirildi.

1.3 milyon euroluk “Enzo” modelinin motoruna sahip olan 599 GTB Fiorano, en hızlı ve en güçlü seri üretim Ferrari olarak dikkat çekiyor. 599 GTB Fiorano’nun 5999 cm3 hacminde 12 silindirli motoru, 620 beygir güç üretebiliyor. 599 GTB Fiorano, üstün Ferrari teknolojisiyle 0-100 km hızlanmasını 3,7 saniye gibi az bir sürede gerçekleştiriyor.

Kuruçeşme Showroom da düzenlenen tanıtım etkinliğinin ardından yine bir ilk gerçekleştirilerek, 24 Ferrari sahibine İstanbul Park pistinde Ferrari 599 GTB Fiorano test ettirildi. Test Sürüşü organizasyonu, Ferrari’nin resmi ileri sürüş teknikleri kursu “Pilota Ferrari”nin profesyonel eğitmen pilotları tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğin ardından “Pilota Ferrari” sertifikaları katılımcılara, Program Direktörü Vittorio Brambilla tarafından verildi.

Pilota Ferrari, 1993 yılından beri sadece Ferrari sahiplerine özel olarak, Maranello Modena’da bulunan Ferrari fabrikasının hemen yanında bulunan Fiorano Test Pistinde, Ferrari otomobilleri için ileri sürüş teknikleri öğretiyor. Türkiye, İtalya dışında bu programın gerçekleştiği 4.ülke olarak yer aldı.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT