`Kışa Kışt` Kampanyası ile Linens’ten Bahar Temizliği

Alışveriş Alışveriş `Kışa Kışt` Kampanyası ile Linens’ten Bahar Temizliği

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 20 Mart 2006 Pazartesi

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 20, 2006
“Kışa Kışt” Kampanyası ile Linens’ten Bahar Temizliği
Linens’ten “Kıla Kışt” Kampanyası

Türkiye’nin ilk ve tek uzmanlaşmış uluslararası ev tekstili mağazalar zinciri LINENS, %40 ila %70 arasında değişen indirim oranları ile “Kışa Kışt” kampanyası başlatıyor.

Modern yaşamı tercih eden, evinin dekorasyonuna meraklı, daima iyi hizmet almayı arzu eden ve ürün seçiminde titiz davrananların bir numaralı adresi LINENS, yurt içi ve Kıbrıs’taki toplam 106 mağazasında %40’tan başlayıp %70’e varan oranlar ile kış sezonu indirim kampanyasını başlatıyor.

Farklı desen, renk ve model seçenekleri ile nevresimden perdeye, yatak örtüsünden uyku setine, halıdan züccaciyeye, bornozdan havluya, battaniyeden bebek odası ürünlerine, masa örtüsünden banyo setlerine 2500 farklı çeşit üründe geçerli olacak “Kışa Kışt” kampanyası sadece stoklar ile sınırlı.

Evleri, içinde yaşayanların mutluluğunu artıracak şekilde güzelleştirmeyi ve müşterilerine şık, renkli, canlı, yaşamla iç içe ve sıcak mekanlar yaratma imkanı sunan LINENS’in , “Kışa Kışt “ Kampanyası, ev tekstili modasını yakından takip edenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT