`Laurastar` ile Ütü Yapmak Artık Çok Zevkli!

Alışveriş Alışveriş `Laurastar` ile Ütü Yapmak Artık Çok Zevkli!

Tarihler: 13 Ekim 2009 Salı ~ 13 Kasım 2009 Cuma

Firma: Laurastar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2009 ~ Kas 13, 2009
“LAURASTAR” İLE ÜTÜ YAPMAK ARTIK ÇOK ZEVKLİ!
Yaklaşık kırk ülkede iki milyondan fazla kullanıcısı olan “Laurastar Ev tipi Buharlı Ütü Sistemi” Enkay Group distribütörlüğünde şimdi Türkiye’de!

Enkay Group distribütörlüğünde Türkiye pazarına merhaba diyen ve 1,5 ay gibi kısa bir sürede çok büyük talep gören “LAURASTAR Ev tipi Buharlı Ütü Sistemi” ile ütü yapmak artık keyfe dönüşüyor. Kullanıcılarına ütü yapmanın en kolay ve en iyi yolunu sunan, özel olarak tasarlanmış patentli masası (Magic Active Table), çift etkili buhar sistemi ve tabanı ile LAURASTAR Ev tipi Buharlı Ütü Sistemi, teknolojinin sınırlarını zorluyor. Aktif masalı “magic” teknolojisinde yer alan sessiz üfleme ve vakum sistemleri, en zor kırışıklıkları bile sihirli bir dokunuş ile anında düzleştiriyor. Ayrıca ütü masasında yer alan hava verme özelliği kırışmış çamaşırlarınızın açılmasına yardımcı olurken, dakikada 200 litrelik basınc verebilen ütü, kumaşa eşit şekilde dağılan çift etkili buhar sistemi sayesinde giysilerde mükemmel düzlük sağlarken aynı zamanda kıyafetler nemli de kalmıyor. Pile ve gömleklerde kol çizgisine özel vakum(emiş) özelliği ile ise tüm zorlukları aşıyor. Ütü yapmayı keyifli bir hale getiren LAURASTAR Ev tipi Buharlı Ütü Sistemi, hafifliği ile de el yormuyor. Otomatik buhar üfleme ve hızlı ısınma sistemleri az zamanda çok daha fazla ütü yapmanızı sağlıyor. İki yönlü tekerlek sistemi ile ütü masası kolayca saklanabiliyor ve otomatik su tespit sistemi ile ütü kapanmadan su doldurulabiliyor.

“Çünkü siz en iyisini hak ediyorsunuz” ilkesiyle üretilen LAURASTAR Ev tipi Buharlı Ütü Sistemi, su filtresi, otomatik kablo mekanizması, 6 fonksiyon ayarı, güvenli ütü tutacağı ve ergonomik masa tasarımı ile hayatınızı kolaylaştıracak tüm detayları tek bir üründe topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT