´Mucize Bileklik´ EFX Türkiye´de!

Alışveriş Alışveriş ´Mucize Bileklik´ EFX Türkiye´de!

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: AFX

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Dünya genelinde pek çok ünlü ismin de kullandığı, patentli holografik teknolojiye sahip EFX bileklikleri; vücudun doğal enerji akışını düzenleyerek daha dengeli, esnek, zinde ve enerjik bir yaşama destek oluyor.

Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana özellikle Avrupa ve Amerika’da iş, spor, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri için vazgeçilmez hale gelen, dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı “EFX” bileklikleri, sonunda Türkiye’ye de geldi. www.efx.com.tr adresinden satışa sunulan “güç ve denge” bileklikleri, sahip olduğu patentli mobil teknoloji sayesinde zihinsel ve fiziksel canlılığı arttırarak vücuda hareketlilik ve esneklik kazandırırken, dayanıklılığı geliştirip, atletik performansı üst seviyeye çıkartıyor. EFX.com.tr adresinde, modaya uygun sportif bileklik ve kolye alternatifleri bir arada bulunuyor.

Denge, kuvvet ve esnekliği artırarak, performans ve rahatlığı en üst düzeye çıkarmak üzere tasarlanan bir mobil hologram teknoloji ürünü olan EFX, sonunda Türkiye’ye de geldi. Amerika’nın yanı sıra pek çok Avrupa ülkesinde son dönemde bir trend halini alan ve zirvedeki sporculardan ünlü sanatçılara kadar pek çok ünlü isim tarafından da kullanılan EFX; bileklik, kolye ve meridyen patch çeşitleri ile www.efx.com.tr adresinden online satışa sunuluyor.

EFX, vücuttaki doğal enerji akışını düzenleyerek kaliteli bir yaşam sunuyor!
Stres ve çevresel etkenlerden ötürü vücudun bozulan doğal enerji akışını düzenleyerek, tekrar eski dengesine kavuşmasını sağlayan ve böylece hem daha enerjik hem de daha zinde bir yaşama destek olan patentli EFX ürünleri, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Günlük yaşamda vücudun harcadığı enerjiyi hızla yerine koymasını, daha çabuk odaklanmayı, kas esnekliği ve hareketliliği sağlayan, aynı zamanda stresin zararlı etkilerine karşı koruyucu etkisi de bulanan EFX, dünya genelinde 7’den 70’e her yaş grubundan milyonlarca insan tarafından güvenle kullanılıyor. Hiçbir olumsuz yan etkisi olmayan ve tamamen zararsız malzemelerden üretilen EFX’in; bileklik, kolye ve meridyen patch modellerinin yanı sıra sevimli dostlarınız için geliştirdiği pet ürünleri de bulunuyor.

ABD California merkezli EFX Performance Inc. Mission Viejo tarafından üretilen EFX bileklik ve kolyeleri, firmanın Türkiye Distribütörü Demo Dış Ticaret tarafından ülkemizde satışa sunuluyor. EFX’in patentli hologram teknolojisi hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak ve bu ürünlerden satın almak için www.efx.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da (0212) 323 29 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT